mandag 3. juni 2019

Tienbraten barnehage

Glutenfri sjokoladekake i langpanne. Pisk smør og sukker lyst og luftig med en kjøkkenmaskin. En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Veldig smakfull, saftig og passe luftig. Kan man lage denne som langpannekake ?

Den skal være luftig , saftig, smakfull og ikke minst ha en veldig god. Pisk sukker og egg til luftig og stiv eggedosis. Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne sjokoladekaken er luftig og god. Her vil jeg i dag slå et slag for den helt E. Det er uke til 17.


Her får du oppskriften på en sjokoladekake i langpanne , som både er søt,. Jeg bruker ballongvisp på kjøkkenmaskinen slik at eggedosisen blir skikkelig luftig.

Klassikerne er kanskje sjokoladekake , gulrotkake og krydderkake. Sjokoladekake i langpanne er en enkel, men supergod klassiker som er rask å røre. Oppskriften passer til en langpanne. En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage! Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til . De er søte, luftige og de smelter på tungen.


Hell den godt blandede røren i en godt smurt stor langpanne. Mil luftig og saftig sjokoladekake – langpanne. Saftig sjokoladekake i langpanne. Trå til side folkens, her kommer den ultimate bursdag sjokoladekaken. Foruten Brownies, har jeg aldri funnet en sjokoladekake jeg har vært 1 fornøyd med.


Rør forsiktig til deigen er jevn og klumpfri bruk gjerne stålvisp, men ikke rør lenger enn nødvendig. Luftig og god sjokoladekake i langpanne. Perfekt å ha med i tursekken eller å servere i barnebursdager. Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis.


Smelt smøret og tilsett melken.

Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i eggedosisen, . Ha i de øvrige ingrediensene, melet til slutt. Kle så pannen med et bakepapir. Smør en liten langpanne , ca.


En sjokoladekake skal være saftig, myk og smake deilig av sjokolade. Visp glasuren godt sammen så den blir kremete og luftig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg