mandag 17. juni 2019

Myk saftig eplekake

Saftig eplekake helt uten egg. Høvle gjerne over noen skiver meierismør før sukker og kanel fordeles jevnt over. Denne gangen laget jeg eplekaken i en liten langpanne (x cm),. Oppskrift på klassisk og ekstra saftig eplekake i langpanne.


Kanel og sukker hører selvsagt med for å få den gode smaken. Kaken er sikkert veldig go men det må gå an og lage en god kake uten så mye sukker og smø.

Ha røra over i en liten langpanne på ca. Bland dl, sukker og ss. Spesielle egenskaper. Rask å lage, Stor langpanne , Uten egg.


Hvem skulle tro at en eplekake uten sukker kan bli like himmelsk som vanlige eplekaker ? Vi har forsøkt oss på en oppskrift der vi har byttet ut . Ferdig stekt er den myk, luftig og saftig. Denne kaka er sukkerfri og glutenfri ved litt endringer av meltype.

Denne eplekaken i langpanne kan serveres med vaniljeis eller litt pisket krem til. Mål opp eggmengde og mål så opp tilsvarende mengde sukker og mel i like store kopper eller glass. Enkel eplekake i langpanne uten gluten, . Strø over sukker , kanel og kardemomme. Dette er en eplekake med mye eple, passelig med sukker , havregryn og grovt mel samt helt naturlige ingredienser. Jeg har laget kaken med sammalt hvetemel fin og brun sukker.


Vertinnen i Kulturstua rister epler i en pose med kanel og sukker for å sette. Her er en vesentlig forskjell fra de andre oppskriftene: Uten smør i røra. Den bakes i langpanne , men nytes akkurat som den tradisjonelle: Lun . Eplekake i langpanne - med eller uten marsipan. Pisk egg og sukker til eggedosis.


Haugs eplekake (rips). Denne oppskriften på eplekake uten egg har vi laget med yoghurt slik at den blir enda. TORO Sjokoladekake Langpanne er den ultimate bursdagskaken.


Hvis man vil ha en søtere kake men ikke vil bruke sukker , så kan man bruke honning eller sukrin. Jeg legger til link, så kan man lese hvis man . Et godt tips når du skal lage eplekake er å bruke epler som egner seg til baking.

Stikk en kakepinne inn et sted uten vaniljekrem og når pinnen er ren og tørr er . Lett eplekake du kan lage uten mål (og mening). Her er fire deilige eplekaker fra bloggen, bakt uten melk, egg og gluten. En annen eplekakeklassiker, er langpannekake dekket med eplebiter.


Frie Kaker Kaker fri for melk, mel, egg ogeller sukker. Kok opp melk og smør og rør det varmt i eggedosisen. Skjær dem i båter og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg