torsdag 27. juni 2019

Matmuffins med kesam

Matmuffins med kesam

Herlige matmuffins som passer ypperlig til å ha med seg ut på piknik, til en buffè eller til matpakken. Lag gjerne en dobbel porsjon og frys ned noen som du kan . Så denne gangen har eg rett og slett laga matmuffins med ost og. Ha egg, cottage cheese og kesam i en bolle, kjør glatt med stavmikser. Hva med en litt sunnere variant av muffins ? Visp sammen egg og kesam. Relaterte oppskrifter til en sunnere muffins.


Matmuffins med kesam

Pisk eggene lett i en bolle, før du tilsetter havregryn, krydder og mager kesam. Matmuffins passer fint til lunsj eller i matpakken når du skal på tur. Vaniljekesam - muffins med sjokoladebiter er lettlagde og kjempegode muffins ! Den gode vaniljesmaken kommer av at deigen inneholder . Her får du oppskrifter på forskjellige sunne muffins som du kan spise med god.


Kjør cottage cheese, kesam og egg med stavmikser til du har en glatt . Malenes muffins er sjokkerende nok uten sukker. Dl kesam eller yoghurt naturell. Dette er muffins fulle av protein, de er smakfulle og sunne. Muffins trenger ikke være bare søtt.


Matmuffins med kesam

Fordel deigen i smurte muffinsformer ca halvfulle. Lunsjmuffins med kesam , vårløk og skinke. Lag deilige matmuffins og fyll dem med påleggsrester, grønnsaker og ost, etter smak og behag. Disse er fylt med bacon, ost, paprika og timian, . Skrell og grovhakk løken, skjør paprikaen i biter og skjær purren i ringer. Fres grønnsakene myke i margarin i en panne.


Smakfull matmuffins med ost. Kutter du søtningen blir de mer “ matmuffins ” og passer seg ypperlig i. Sleng oppi havregryn, bakepulver, mager kesam og krydder. DA er det godt å hale frem noen saftige matmuffins fra sekken, til lengselsfulle . Bak saftige muffins med smakfull edamer og syrlige tyttebær.


Se flere deilige matmuffins her. Skjær paprika og purre i biter. Bland i mel og bakepulver. Siden oppskriften inneholder både gulrot og kesam blir disse rund.


Har en oppskrift et sted med sunnere muffins , men finner den ikke. Tilsett eggene og bland i olje og kesam. Grove matmuffins lager du på 1-2- med det fyllet du selv synes er godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg