torsdag 20. juni 2019

Slette facebook

Husk at du ikke kan aktivere kontoen på nytt eller hente . Deaktivere eller slette brukerkontoen din. Her ser du hvordan du gjør det. Ved sletting får du ikke lenger tilgang, med mindre du benytter deg . Vi vil vise deg hvor enkelt du kan deaktivere . Du er kanskje lei av at .

Men hvorfor velger noen å gå bort fra de . Mange har etterlyst en artikkel på hvordan du sletter en facebook post. Det er mye svindel i dag på faceobook. Ofte når man har delt svindel på . Du kan bare deaktivere.


Ingen av pengene selskapet tjener får de fordi du gir de penger. Kundene til det sosiale . Mange snakker om å ta en pause fra sosiale medier. Foto: Marius Jørgenrud).

Brukernavn eller e- . Slik sletter du profilen din. Er du rask nok kan du slette meldingen. Har du noen gang angret på meldinger du har sendt? For hvert år som går virker det som folk bare elsker å runke mer og mer av selvbildet sitt, . Se her, hvordan du skal gøre. Blir vi på nettet til evig tid?


Madamen ønsker å slette seg fra facebook men sitter inne med følgende sp1) Når hun sletter fotoalbumene sine, vil bildene forsvinne? Trusselen har ligget i . Fra et praktisk synspunkt er det virkelig ikke noe du kan gjøre for å virkelig slette Messenger- kontoen din. Jeg prøver å slette noen meldinger på facebook , på den måten at ingen kan se dem lenger. Jeg trodde at det bare var å gå på Handlinger så . Her er en brugervejledning, der trin for trin viser, hvordan du alligevel . Foreløpig blir det med snakket.


En video av en massehenrettelse er snart delt 100. Burde fjernes, mener organisasjonen Barnevakten, men den . Læs på Bredbåndsmatch. Har lest en del men finner det ikke ut.


Opplyser du om hvor du jobber?

Telefonnummeret ditt eller bursdagen din? Er profilen din offentlig eller . Uansett hvilket motiv du har for å gjøre det, følg vår stegvise guide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg