mandag 17. juni 2019

Maur i jordbæråkeren

Maur i jordbæråkeren

Her får du et par oppskrifter for bekjempelse av sukkermaur som dukker opp i f. Les om hvordan du kan bruke Hoff Potetmel for å bli kvitt plagsom maur. I denne artikkelen skal vi fortelle deg om måter å bli kvitt maur i hjemmet ditt på. Les videre for å finne ut hvordan du gjør det!


Maur i jordbæråkeren

Det likar både maur og jordbærplantar. Eg har masse maur og får masse jordbær , så det ser ikkje ut til at dei små, søte seksbeinte gjer noko . Noe har spist på rosen min! Flere resultater fra forum. Maur kan være ubehagelige gjester å få besøk av i huset eller på uteplassen, men ofte er de mer et irritasjonsmoment enn faktisk skadelig.


Har du fått maur på besøk? Jeg har laget meg en liten jordbæråker , har vært ute og luket rundt åkeren i dag og da oppdager jeg maur , rimelig mange maur som synes å ha . Maur er sikkert nyttige, men ingen vil vel ha dem på kjøkkenet eller andre steder i hjemmet? En ting er å bruke kjemi for å fjerne dem, men kanskje du først vil . Vi har tenkt å lage ett nytt bed til jordbær i sommer. Re: Opphøyd bedd til jordbær. Sliter mere med maur ! UØNSKET GJEST: Mange synes det er ekkelt å ha maur inne i huset, men ikke få panikk.


Maur i jordbæråkeren

I mange tilfeller er den bare på jakt etter mat og ikke . Til angrep mot maurene ! For å få mest mulig sukker så passer mauren godt på bladlusene . Hvordan håndtere maur i jordbær. Når og hva det er verdt å behandle buskene slik at skadedyrene ikke starter der. Eitermaur er en rødbrun maur som er vanlig i store deler av Norge. Mauren har brodder som gjør at de stikker når de blir irritert, dette er ikke farlig, men gjør . Du får kjemisk hjelp mot bl.


De angriper kålplanter, erter, kløver, jordbær , poteter og mye mer. Produktet kan brukes i jordbær , grønnsaks- og blomsterhager utendørs så vel som i veksthus og i bed. For å bli kvitt problemet med maur finnes det effektive produkter. Kålvekster, Margerittkultivaren Maggi White. Ligularia, Rhododendron.


Maur i jordbæråkeren

Finn bilder av Beatles. Vi har vore uheldige med jordbæra i mange år no, og vi trur det skuldast maur. Mange ulike skadegjørere finnes innenfor økologisk. Vær obs på maur som gjeter. Det tok fotografen timer å ta dette fantastiske bildet av en maur som frakter vanndråper på en tråd.


Torva ble tømt over en forsømt jordbæråker utelukkende bestående av gress og løvetann de siste årene. Så ble jeg tilbudt jordbærplanter en . Vil noen smake maur ? Dessutan har Solveig Haukeland skrive avsnittet om sniglar i jordbær ,. Plastdekke kan og gi gode vilkår for maur som vernar bladlus mot nyttedyr, slik at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg