fredag 31. mai 2019

Oboy brownies

Oppskriften testet jeg ut i . Prøvde ut denne oppskriften, men byttet ut bakekakao med oboy. Sjokoladekake i kopp spises rett fra koppen og er . Grunnoppskrift på brownies for verdens beste, seige og mørke sjokoladekake! Server brownies med friske bær, til kaffen eller som festkake i bursdag.

Det er ikke rart, så fyldig og god smak som denne søtsaken har. Og den er superrask og enkel å lage. Slik lager du brownie på under to minutter. Kake: Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt til deigne er jevn.


Hell i en smurt langpanne. Sett den nederst i ovnen som er varmet til 2grader. This Pin was discovered by Our Cookbook.


Brownie in a cup er en kjapp variant av den amerikanske sjokoladekaken, som stekes i kopp i mikroen.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Når det er høst og litt kjøligere i lufta, er det nydelig med varme, lune kaker, og gjerne kaker laget med frukt, sjokolade, nøtter og havre. Vidrigaste någonsin. Smakade äggröra med oboy.


Chokladbullar med O´boy. Fyldig oboykake med krem og kaffeglasur. Det blir ekstra deilig med friske bær og lag på lag med brownies , pisket . Knasende gode sjokoladekjeks laget med O`boy pulver.


Kjempegod variant for alle som elsker hjemmelagde cookies. Denne Pinnen ble oppdaget av Else jorunn Enger. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Det er faktisk ikke for godt til å være sant, og du lager den med kun tre ingredienser! Brownies som er sunn, vegansk, glutenfri og sukkerfri? Skal lage sjokoladekake og har lite lyst til å dra i butikken kun for den ene tingen. Så var feiringen av Jonatan over, puh det er stas å feire disse små men jammen er det deilig når roen senker seg også, Tenk at han er to år alt.


Det är allt från brownies till cheesecake, men det alla har gemensamt är att de innehåller oboy.

Hur sugen blev du på en skala? Bland alle ingrediensene til du har en tykk røre. Oboy vilken brownie. Busenkelt och farligt gott. Det er fjerde gangen jeg lager denne, men lurer på å bytte ut kakaoen i sjokoladekremen med oboy i stedet.


Hvordan tror dere det blir? Brownie er så godt, og denne gang hadde jeg lyst til å prøve meg på en høy. Da jeg oppdaget Baileys Chocolat Luxe som er en nydelig Baileys med sjokoladesmak, skjønte jeg med en gang at jeg hadde funnet en ny yndlingsingrediens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg