mandag 10. juni 2019

Psykisk helse psykologi

Symptomer i underlivet kan være veldig diffuse og kan ha forskjellige årsaker. Her er en liten oversikt over hva enkelte symptomer kan skyldes. Smerter i underlivet kan komme fra nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner.


Hvis du oppdager noen hudforandringer eller sår som ikke vil gro, bør du. En sviende eller smertefull følelse under eller etter samleie kan komme av flere årsaker. Man kan da få irriterte slimhinner, med sår og sprekker som resultat.

Andre årsaker til smerter i underlivet kan komme som følge av:. Menn har sjelden smerter ved samleie med mindre de har en trang forhud eller. Jordmor Ragna forklarer hva. Små blødninger etter samleie er som regel ufarlige.


Blødning etter samleie dreier seg ofte om sporblødninger. Her kan det være et sår i livmorhalsen som rives opp i forbindelse med samleie og som kan gi påfølgende blødning. Uavhengig av blødning, har du smerter i underlivet ? Forståelig nok kan sex føles ubehagelig eller vondt når du har sopp.


Utover det kan rifter oppstå om man ikke er fuktige nok i underlivet under samleie.

Hei, jeg er plaget med sår og tørr skjede etter sex. Blir ofte så sår at det gjør vondt å ha sex , ofte etter bare en gang. Jeg blir våt nok før vi har samleie , og det . Noen smitter ved samleie , andre kan du få uansett.


Kløe og svie i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Noen pasienter klager over smerter ved samleie. Typiske symptomer på lichen planus er kløe, brenning, ubehag, blødning etter samleie og eventuelt smerter under samleie. I tidlig fase av sykdommen finnes blåfiolette sår som ser speilblanke ut, med . Noen blir av ulike årsaker ikke våte nok i skjeden, og da kan små sår eller irritasjon. Det kan være helt ufarlig og forbigående, og kan oppstå etter samleie eller . Fordi huden blir sår og sensitiv, kan noen kvinner få plager som svie ved vannlatning eller smerter ved samleie.


Spør etter kombinasjonspakning mot sopp på apoteket. Sex føles som å tenne en lighter i underlivet. Beate er litt bedre nå etter seks år med store smerter.


Tørre slimhinner i og rundt skjeden er mest vanlig etter overgangsalderen og. Tørr skjede kan også føre til at samleie blir smertefullt. Riktig stell av underlivet er viktig for velværen og for å unngå unødvendige plager. Visste du at bekkenbunnen er viktig for opplevelsen ved samleie ?

Tørr og sår skjede - illustrasjonsbilde av eldre par som sitter i en sofa. Hvis jeg må tisse etter sex kjennes det ut som å tisse i et sår. Det svir og brenner i underlivet. På det verste må jeg stoppe opp for å gråte litt når . Svie ved samleie , sterke menssmerter eller hvit klumpete utflod?


Dette må du vite om ulike sykdommer og ubehag i underlivet ditt. Det er vanlig at jenter får urinveisinfeksjon etter samleie da det lett kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg