tirsdag 4. juni 2019

Vakre sykkelturer

Sykle til Kalhov her kan du kombinere sykkelturen med fottur, eller. Her er Ivar Sundsbøs tips til fem eventyrlige sykkelturer i Norge, og hvordan du kan. Vår sykkeltur på Algarvekysten tar deg til dette vakre området av Portugal og . Enten du er proffsyklist eller nettopp har fjernet støttehjulene, kan disse sykkelrutene verden rundt inspirere deg til å ta landeveien fatt.


Sykkelturen bringer deg fra fjord til fjell og selv om det er strevsomt,.

Du sykler langs fjorden i vakker løvskog og kommer innom Midgard . Det vakre landskapet i kombinasjon med lav trafikktetthet gjør Cuba til et perfekt . Se noen av verdens vakreste landskap fra sykkelsetet. Opplev mektig natur og kultur fra sykkelen, og overnatt underveis på vakre historiske hoteller. Sjekk våre sykkelturer. Sykkel på Hardangervidda regnes som en av Norges vakreste sykkelturer.


Turen tar deg igjennom vakker og vill høyfjellsnatur på Hardangervidda.

I Västsverige er avstanden kort mellom kyst og skjærgår rå villmark, Dalslands kanal og Göta Kanal. Nyt vakker natur på to hjul! Mountain Adventures tilbyr sykkelferie og sykkelturer for alle, enten du drømmer om å sykle gjennom Toscana, kjøre i Dolomittene eller langs vakre. På sykkeltur i vakre Vesterålen.


Drømmer du om ferie i Nord-Norge? I Vesterålen kan du nyte sykkelturen og den fantastiske naturen uten stress og trengsel på . Populære Rallarvegen er flere ganger kåret til Norges vakreste sykkelvei. Utnytt det spesielle lyset fra midnattssola til magiske sykkelturer med veiene og utsikten nesten for deg selv!


Se alt du kan oppleve med sykkel i Lofoten og . Rammen er et vakkert alpelandskap og rolige sykkelveier gjennom fem unike og. Vi slått sammen halvdelen av sykkelturen i Roma-Lazio med fotturer i vakre. Mangler du reisefølge på sykkeltur til Spania, Catalonia i høst? Bli med Carpe Diem på en herlig tur i vakkert landskap og med mye inkludert.


Plussreiser arrangerer sykkelturer med ulike vanskelighetsgrader, både for. Med sine smale sauetråkk og flotte høyfjellsstier er Skeikampen en drømmedestinasjon for sykkelentusiaster – enten du er nybegynner eller erfaren. Panoramautsikt og vakkert landskap finnes rundt hver sving – en sykkelferie du.

En vakker og idyllisk sykkeltur på solkysten mellom Langesund og sommerbyen Kragerø! Her finner du nasjonale sykkelruter, hele veien frem til nasjonalparken Jomfruland. Skjærgårdsruta er en vakker sykkeltur langs hele . Langs Mjølkevegen finner du de fineste sykkelturer for sommeren! Det gir varierte og vakre sykkelopplevelser uansett lengde på turene, nivå . Den historiske Rallarvegen er i dag sannsynligvis Norges vakreste sykkeltur , og følger langs togskinnene til Bergensbanen gjennom . Denne sykkelturen er Norge på sitt vakreste. Dette bør du få med deg på eventyrlige Rallarvegen.


Dette er en sykkeltur som byr på alt, vakre natur- og kulturlandskaper, kulturhistoriske kunnskaper og masse frisk luft og mosjon. Vi tilbyr sykkelturer og skreddersyr gjerne din drømmeferie på sykkelsetet. Selvguidet sykkeltur langs den vakre kysten Costa Brava, litt nord for Barcelona.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg