mandag 10. juni 2019

Vektklubben oppskrifter

Finn din neste strikkeoppskrift i vårt store arkiv. Ullsjal hekla med fastmasker (?) i bakre maskeledd. Hekla fram og tilbake. Hos Heimen Husfliden får du kjøpt alt av bunadstilbehør, sjal , bunadsølv , hatter,. Lengde midt på: ca cm.


Materialer: DROPS AIR fra Garnstudio . Sjal , heklet i Tynn Line. Vanskelighetsgrad: Einfach. Langt Skjørt, heklet i Tynn Line. Håper det varmer godt . Sofie Mestad i bunad. Barn foran : GunnarAurebekk . Er det noen gode forslag der ute?


SJAL OG HALS FOR NYBEGYNNERE – GRATIS OPPSKRIFTER. Strikkede sjal til Aust-Agder bunaden. Stakk ( bunad ), kvinne. Bunadsjal blågrønn romeriksbunad. Forkle, lomme, sjal og lue har broderi.


Skjorten er i hvitt lin eller bomull og har heklede mansjetter, krage og . Svigermor var så grei å hekle ferdig kanten rundt. Dette er et stort sjal som du kan bruke til mange bunader. Det har lange snipper, slik at det kan krysses forran over brystet og knytes bak på ryggen. Knapper og annet tilbehør som strikkepinner følger ikke med i pakken. Frynser på kortsidene og eine langsida.


Photo: Valdres Folkemuseum. CARMA SJAL ble til en deilig sommerdag ute ved sjøen - med stor inspirasjon av vakker natur, hav og bølger. This bunad is knitted in the original yarn Baby Panda, from Rauma garn. Vi tilbyr også nydelige bunader fra kjente norske produsenter. Har ikke funnet noe om et evt sjal noen steder, men har sett ei jente med et sjal.


Men har sett folk bruke heklede sjal i samme farge som stakken, ville heller gått. Et hvitt silkebånd er lagt i kryss bak, og foran er det festet en heklet bord til kysa,. Vi vil starte en studiering der vi skal hekle Dandalion Mandala som vises på bildet. Med våren kommer godt lys og ideelle forhold for brodering av bunadskjorte.


I gang med å hekle BUNADSJAL til grønn nordlandsbunad Gledet meg til å se bunad og sjal sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg