fredag 7. juni 2019

Kampen gård

Skjerven gård ligger i Maridalen innenfor bygrensen i Oslo. Vi har for tiden ingen åpen besøksgård. Vi holder åpent lørdager og søndager kl - 16.


Vi selger økologiske meieriprodukter og diverse syltetøy laget av frukt fra gården. Flere gårder tilbyr også overnatting i både stabbur og låve!

Det er åpen gård hver søndag fra kl. Bergvang ligger i naturskjønne omgivelser inntil landskapsvernområde ved Semsvannet. Her er det direkte tilgang til vann, skog og mark. På søndager er gården åpen for alle. Da stekes vafler og gården blir enda mer som en landsens oase mellom T-banen på Ensjø og Kampen . I tillegg en del kaniner.


Det var en kafe, men denne hadde ikke åpent.

Utenom dyrene er det grei mulighet . Du finner oss i Ås kommune, ca minutter sør for Oslo. Disse dagene kan dere komme og nyte samværet . Gård leier ut lokaler til merkedager og jubileum såvel som til intimkonserter , revy, teater, seminar og små danseoppsetninger. Velkommen til Årvoll Gård , Årvollveien Oslo tlf. Kaféen på fjøset er åpen mandag - torsdag kl. Nedre Fossum Gård Åpen Barnehage.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . På dagtid tar vi imot grupper fra bydel Gamle Oslo for pedagogisk opplegg, tilbyr arbeidstrening for . Kyr, sauer og hester beiter rundt om kring i Oslo , både i Østmarka og på øyene. Også helger, helligdager og ferier. Nordre Lindeberg gård er åpen for omvisning for skoler og barnehager, men . EKT er tilgjengelig med bil, buss og trikk, min fra Oslo sentrum. Minner om åpen kafé i morgen søndag kl. Gården er et tilbud til hele byens befolkning.


På gården har vi hester, men også sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter.

Adresse Søndre Aas gård. Heiås besøk og aktivitetsgård har åpen gård , fra kl 11. Heiås har et bredt utvalg med dyr blant annet: Hester, griser, lamaer, gnagere . Aurskog er ikke langt fra Oslo sentrum, hvis du har lyst på en morsom og spennende dag på landet! Geitmyra matkultursenter for barn Oslo – Ringsaker – Kristiansand.


Hovedbygningen er vinterstengt, men aktivitetspark og hageanlegg er åpent daglig kl. Fossum gård arrangerer sommerkurs i dressur og sprang i uke og 27. The Funny Farm eller Karlstad Gård ligger i Hobøl ca minutters kjøring fra Oslo. Sørbråten Gård i Oslo er barnas gård – en trivelig besøksgård med mange dyr og morsomme aktiviteter for barn i alle aldere. Presentasjonsfilm om Abildsø gård laget i forbindelse med nominasjonen til.


Oslo by, som en del av Østensjøvannets miljøpark, bare få minutter fra Oslo sentrum. Blomsterhagen på Abildsø holder åpent med salg av kranser, blomster, . Kampen barnebondegård har åpent tirsdag og onsdag i påsken. MATHALLENE: Oslo har nå ikke mindre enn tre mathaller nå.


Foldvik Familiepark 1t 40m fra Oslo. Din guide til Gardermoen og alt rundt Oslo lufthavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg