tirsdag 11. juni 2019

Kinesisk år 2019 dyr

Sjekk hvilket kinesisk stjernetegn du er født under! Hundens år begynte i dag, 16. Ettersom en måned i den kinesiske kalender er like lang som månens omløpsti. Til nyttårsfesten innbød Buddha alle universets dyr til en fest.


Hva er ditt kinesiske dyretegn?

NRK Sport – Sportsnyheter. I følge kinesisk tradisjon tilhører hvert år et dyr. Finn ditt årstall i denne tabellen og se hvilket kinesiske dyr etegn du er: Fra år -mnd-dag, Dyretegn, Element.


Grisens år , Jor yin. Dragen i det kinesiske horoskopet består av flere dyr. Hvert år er representert ved et dyr , og i år ( altså fra i morgen) er det hundens år i Kina.


Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr , og vi kan på en måte. Butikkhyllene inneholder også et stort utvalg dekorasjoner som kineserne tradisjonelt henger på døren.

Find ud af, hvordan din fremtid ændrer sig det næste år. Lær mer om dyretegn og kinesisk astrologi her! Introduktion til kinesisk astrologi, horoskop og de tolv dyretegn.


Hva sier ditt kinesiske dyretegn om deg. Personer født i rottas år er oppfinnsomme, sjarmerende. En helt vanlig tilbakemelding å få ved å si at du jobber med . Blomstergull og fiolett ornament.


Del: Under feiringen av kinesisk nytt år er symbolbruk viktig. Kinesisk Nytt År og Symbolbruk. Den kinesiske kalender går over år som er oppkalt etter hvert sitt dyr. Ditt kinesiske dyretegn er Hare. En Hare liker fred og ro,.


I følge det kinesiske horoskop liker ikke haren konflikter, og på grunn av dine. Harer er også glad i dyr , og vi skal ikke se bort fra å finne en overvekt av harer . Ifølge kinesisk kultur spiller den kinesiske dyrekretsen en rolle i alles liv og og relasjoner. Det er år med forskjellige dyr i kinesisk tradisjon.


Hvert år , måne dag, og time i kinesisk kalender er det kobler med et dyr , og det er totalt stk.

Dagbladet): Over hele verden feirer folk kinesisk nyttår, også kalt vårfestivalen. Lær alt om det kinesiske nyttåret! Kina og flere østlige lan da de følger sin egen kalender.


Søte dyr som feirer jul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg