tirsdag 11. april 2017

Svinefilet med bacon

Svinefilet er populær mat både for liten og stor. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. I denne oppskriften har vi surret svinefileten inn med bacon.


Grillede fersken og pepperyoghurt er godt tilbehør til grillet . Prøv eplebiter på grønnsaksspydene, det er kjempegodt til svinekjøtt. Svin indre- og ytrefilet smaker også nydelig innsurret i noen skiver god spekeskinke eller bacon.

Det blir skikkelig god smak det! Rull dette rundt fileten før du legger den i formen og steker den. Vi er kanskje over snittet glad i svinefilet innsurret i bacon , og nå er det såpass lenge siden det har stått på middagsbordet her hjemme at vi . Jeg elsker å fylle kylling og kjøtt, og pakke det inn før det stekes. Det er en flott måte å holde på smaken på, og tilfører også kjøttet nye smaksmuligheter.


Del svinefileten på langs nesten tvers i gjennom, og legg kremosten og litt friske urter inni åpningen. Surr bacon tett rundt hele fileten, og bind det fast med . Pimp opp svinefileten med blåmuggost, bacon og salvie. Hasselback-teknikken gjør kjøttet ekstra smaksrikt og saftig.

Server med herlige epler . Grillet svinefilet med basilikum og bacon. Dette trenger du: 200– 2g svinefilet pr. Tine kremost etter smak skiver bacon. Brokkolisalat er blitt en gjenganger her på bloggen, det er en populær oppskrift blant mange av dere. Den er laga i litt forskjellige varianter . Endelig er våren her og grillsesongen er nå åpnet.


Kombinasjonen av svin , bacon og honning glaze er enkelt og perfekt på grillen. Pakk kjøttet inn i bacon før du griller bitene. Legg deretter indrefileten over i en ildfast form.


Idag var det svinefilet surret i bacon som skulle på grillen. Deretter fyrte vi opp alle tre bluss på grillen, og la fileten midt på grillen . Ruller man inn svinefilet i bacon , blir kjøttet veldig saftig og godt. Som tilbehør er grillet og flådd paprika perfekt. Paprikaen får en lett røyksmak pga.


Denne Pinnen ble oppdaget av Dash of Hygge. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Det er ikke så mye smak i selve kjøttet, så her passer det godt å klemme til .

Etter inspirasjon fra noen andre veldig flinke kokker legger jeg ut denne oppskriften på helstekt svinefilet med ost og bacon ? Soltørkede tomater har en sterk smak og er ypperlig som smakstilsetning, og sammen med basilikum gjør de måltidet. Indrefilét av svin er både magert og godt. Brun i stekepanne med litt smør ca minutt på hver side. Sett steketermometer i den tykkeste delen av kjøttet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg