torsdag 27. april 2017

Bløtkake med banan og sjokolade

Bløtkake med banan og sjokolade

Smør på halvparten av sjokoladekremen og dekk med bananskiver. Smør på resten av banankremen og dryss over resten av sjokoladen. Ingenting sier fest mer enn en flott bløtkake. Denne er fylt med vaniljekrem, bringebærsyltetøy og banan og toppet med. Jeg bruker da sjokoladefolie rundt kaken og en kakering.


Bløtkake med banan og sjokolade

En herlig, søt bløtkake - perfekt smak for små ganer. Luksusrull med banan , hasselnøtter og sjokolade. Oppskrift - må prøves! Bløtkake kan inneholde nesten alt mulig. Kilde: Opplysningskontoret for meieriprodukter . Barndommens bløtkake med et lag vaniljekrem og banan , samt ett lag.


Det var ingen kake som kunne slå mammas bløtkake. Smaken av rørte jordbær, vaniljekrem og banan gjør denne kaken utrolig frisk og god. Jeg lager svært sjeldent bløtkake , men har fått forespørsel om å lage det.


Bløtkake med banan og sjokolade

Et med krem, banan og sjokolade og et med rørte bringebær blandet . Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Mal nøttene i en hurtigmikser. Sikt mel og bakepulver sammen og vend det inn i eggedosisen sammen med de malte . En klassisk bløtkake med vaniljekrem og masse jordbær. Husker muttern bakte en slik en bløtkake med banan i når jeg var liten.


Her har vi laget en bløtkake med bananer og aprikoser. Fin den sjokoladekaka , annet enn at den saken i midten der minner . Jeg synes bringebærsyltetøy er veldig godt i en bløtkake :). Dagens fristelse er en bløtkake fylt med vaniljekrem, daim, banan , og en luftig, saltet karamell krem.


Denne kaken blir best om den får stå over . Chase laget av marsipan! Fløtekarameller med sjokolade. Her har du en fantastisk god og spennende bløtkake som er fylt med karamellkrem og hermetiske. Hva med en deilig bløtkake med jordbær, banan og sjokoladefyll ? I ingrediensene som er oppgitt, gitt at én banan veier 1gram, er KH-innholdet g. Her er oppskriften på en deilig banan bløtkake og gjør det raskt.


Husk timeren til slutt så snart som mulig. Kaker Bakverk Kjeks Muffins, ck013. Sjokoladekake , bløtkake , formkake, gulrotkake, krydderkake, fyrstekake,. Sjekk for eksempel ut denne sunnere festkaken med banan , yoghurt og friske bær, . En deilig kake av luftig og flott sukkerbrø fylt med friske jordbær og banan ,. Aprikos og valnøtter.


Banan og raspet sjokolade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg