fredag 7. april 2017

Sunn søtpotet

En vanlig antakelse er at søtpoteten er sunnere enn den vanlige poteten. Dette kan kanskje ha sammenheng med at søtpoteten er trendy, . No er det nokre år sida eg fekk augene opp for søtpotet og den fantastiske smak, bakeegenskap og anvendelighet. Dere som har fulgt meg dei . Du kan fråtse i søtpoteter ! Ikke bare er søtpoteten lett tilgjengelig, billig og smakfull, men den har også mange fordeler for helsen din.

Søtpoteten er svært. Trodde du søtpotet var sunnest? Vanlig potet er like sunt som søtpotet , ifølge ernæringsprofessor Wenche Frølich. Den er sunn og smaker kjempegodt, sier Gulbrandsen. Navnet til tross er søtpoteten ikke i slekt med potet, og smaken er en ganske annen.


Den erstatter ikke vanlige poteter, men kan gjerne stekes . Hei Bodylab, Jeg følger mange ” sunne ” matblogger og folk innenfor fitnessverden, og jeg har sett at veldig mange av dem spiser søtpotet i stedet for vanlige . Dette svarer ekspertene om dietter, livsstilsendring, trening og endring av vaner. Vektklubb-ekspertene Anette Skarpaas Ramm og Silje .

Antioksidanter i søtpoteter kan også gi fordeler. Testrørstudier har funnet at antioksidanter i lilla søtpotet fremmer veksten av sunne. Det høye fiberinnholdet i søtpoteten sikrer en sunn fordøyelse. Et kosthold som inneholder en del søtpotet , skal også kunne forhindre, lindre og . Men er søtpotet så mye sunnere enn den gamle, gode pottita?


Lag en enkel, deilig middag av to populære og sunne råvarer. Her ser du hvorfor du bør spise mer av potetens fiberrike fetter. En skikkelig sunn fristelse - saftig og mør biff av norsk storfe en riktig god idè, servert med sprø chips av søtpotet og tynnstrimlet squash. I denne sunne biffgryten er møre biffstrimler blandet med utenlands inspirasjon i form av søtpotet , quinoa, tomat og krydder - både smakfullt og sunt ! Retten passer bra for både store og små. Kylling er en populær middag og det kan . Meksikansk alt i et gryte med søtpotet - deilig, sunn og god hverdagsmiddagal.


Gryter er veldig godt og jeg liker godt alt i et gryter. Det gjøre det enkelt med at . En smakfull og sunnere brownie som i tillegg er uten gluten og melk. I denne oppskriften får brownien deler av sødmen fra søtpotet , en ingrediens som også gjør . De er proppfull av godsaker.


Crispy søtpotetchips er sunnere snacks du kan nyte i hverdagen eller til helgen! Du lager de enkelt selv og chipsene gjør at det blir enda enklere å spise både .

Og liker du ikke søtpotet , kan du bare bruke vanlig potet. Her kommer dagens sunne og gode middagstips;. Dette er en superdigg og sunn grønnsakscurry!


Vi har byttet ut kjøtt med kikerter, som er like proteinrike og mettende som kjøtt. Korianderstekte kamskjell med søtpotet og soya. Bakt søtpotet med spekeskinke. Hold deg sunn , sterk og slank.


Få de beste tipsene til trening, gode oppskrifter og den nyeste kunnskapen om helse. Bli oppdatert på sunnhet og få treningstips . Vi har sjekket næringsinnholdet hos junk-kjeden og spurt en kostholdsveileder. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Denne Pinnen ble oppdaget av Karin. Lag en sunn grønnsakspuré med søtpotet , gulrot og pastinakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg