fredag 21. april 2017

Ovnsbakt laks med rømme

Må dele familieoppskriften på en av livrettene mine. Dette trenger du: 4-Laksefilet uten skinn og bein. Ovnsbakt laks er en klassisk og deilig søndagsmiddag.


En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage. Skal du ha selskap er dette en rett som er lett å klargjøre på forhånd.

Selv om denne oppskriften med laks er svært så hurtiglaget, har den mye god smak. Dette kommer alle rundt bordet til å sette pris på. En klassisk fiskemiddag servert med en saftig agurksalat . Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn.


Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting. Pakk ut laksepakkene og server med rømme og en dillkvast over. Dette er en gjenoppskrift som er laget for å. Norsk laks , det må vel være verdens beste.

Og så lett det er å tilberede. Ofte surrer en lillebroren, altså ørreten i rømme , men laks egner seg . Server gjerne med noen skjeer rømme på toppen. Laks i ovn med poteter og agurksalat er en god hverdagsmiddag du kan lage til hele familien. Sammen med kokte poteter og agurksalat blir dette en sunn og . Her er oppskrift på ovnsbakt laks med agurksalat og granateple. Laks i form med grønnsaker og fløte er en slik middag, den er så simpel, men samtidig veldig god.


Muligheten for varisjon i grønnsakene og . Nå når jeg har fått smaken på Salmalaks klarer jeg ikke å la være å kjøpe Salmalaks når det står laks på handlelisten… Her kommer en . Tenkte å ha ovnsbakt laks og rømmedressing til,men tenker at jeg bør ha noe mer for at vi skal bli mett. Ingen av oss er glad i salat. Mammas ovnsbakte laks med agurksalat. Av og til er Urterømmen lager du enkelt ved å blande sammen rømme og finhakkede urter.


En sunn og smakfull familiemiddag med laks. En oppskrift på ovnsbakt laksefilet med fløte, brokkoli, poteter og cherrytomater. Sprøgrillet hjertesalat er fint tilbehør til ovnsbakt laks.

Denne retten er kjapp, smakfull og en favoritt også hos barna! Denne deilige salaten med ovnsbakt laks lager du på 1-2-3. Vi feirer skulestart med gode tilbod på SPAR. Rask middag med grilla. Kom innom for ein hyggeleg handel eller få varene levert . Denne gang ble det ovnsbakt laks med hjemmelaget sitronsaus,.


Her har du hele middagen i en form. Smak og krydder kan du variere slik kan det bli en ny rett hver . Slik gjør du: Vask sitronen. Riv kun det gulet skallet av sitron.


Rive eller raspe sitronskallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg