torsdag 27. april 2017

Inspirasjon gardiner stue

Få hjelp til å velge riktige gardiner og få gode tips og råd fra eksperter. Les og bli inspirert ! Til stuen velger du fritt etter egen stil og eget behov. Vi vet at hygge er det mest trendy vi kan drive med for tiden, og da er gardinene en selvskreven gjest. I Norge blir det tidlig mørkt store deler .

Gardinene er tilbake! Her er trendene du bør vite om nå i følge Karin Høklie Arnoldsen hos Loftet Interiør. Trenger du interiør inspirasjon ? Lurer du på hvorfor du skal ha gardiner , og hvordan de skal henge?


Svarene får du her, sammen med masse inspirasjon til hvordan stuen din . For å ha gardiner som vil henge pent og ta seg godt ut i lang ti finnes ingen. Lange gardiner blir stadig mer populære, spesielt til stuen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Plisségardin er mulighetens gardin. Rullegardiner i et stort utvalg stilrene design i forskjellige farger og strukturer gjør at du kan.


Røde persienner i hvit stue. Men hvor starter man, egentlig ? Slettvolls egen gardinkolleksjon består av et bredt utvalg eksklusive tekstiler . Velg blant sesongens gardiner og tilbehør i mengder av modeller, farger og mønster. Handle enkelt online hos Ellos.


Stuen gir meg ro med mørke, blålige farger på veggene. Den gir lunhet med tekstiler som gardiner , puter, pledd og gulvteppe. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Løst hengende snorer kan f. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre . De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige . Vi har gardiner i fløyel og velur Puter i 45x4 50x5 60x60cm Velkommen.


Ferdigsydde gardiner.

Leah gardin - Grønn. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Velkommen til stuegalleriet. Her finner du ulike stuemøbler i mange forskjellige stiler og størrelser. Inspirasjon til stua.


Klikk på bildene for mer informasjon om . Denne Pinnen ble oppdaget av Sanna Gustafsson. Denne lyse og luftige følelsen er særlig viktig i stuen – stedet hvor familien hver dag samles for å slappe av og hygge seg. Og VELUX originale gardiner gjør det.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg