torsdag 16. februar 2017

Selskapslokaler jåttå

Hinnahuset er ett lokale som er godt egnet til bursdager, konfirmasjoner, firmafester, møter og andre festligheter. Lokalet rommer totalt . Det er sitteplasser og dekketøy til . Trenger du et lokale for et selskap eller jobbarrangement? Alle priser ligger åpent og du kan filtrere på hva du ønsker. Stavanger- og Ryfylkeregionene.


Se bilder og les anmeldelser . Flotte selskapslokaler i rustikk gjennomført stil. Frøyland Gard har tre separate rom. To av disse er i hovedetasjen og er sammenslåbare etter behov.


Privat bar og selskapslokale for lukket arrangemt Passer perfekt for bryllup, firma, bursdager, konfirmasjon, julebord ol. Kapasitet på inntil personer. Det ble avdekket feil som førte til stenging av vårt selskapslokale. Vårt selskapslokale ligge fint til ved Hillevågsvannet og har det som trengs for en vellykket . HURTIGSØK ETTER SELSKAPSLOKALER.


Vi kan skreddersy menyer og løsninger for små og store selskaper og de . Clarion Hotell og Nato hovedkvarteret på Jåttå til Pensjonistuniversitetet, Lagretten,. Møter, kurser, konferanser, selskapslokaler. De lager hjemmelagde og smakfulle retter, og kan også tilby leie av selskapslokaler , ost- og vinkurs og take away. Boregeilen gård ligger på Jåttå , vis-à-vis Brynes Planteskole (Hagesenteret på Jåttå ). Adressen er Boregeilen 6. Send oss en mail dersom du ønsker mere informasjon ang booking eller priser på leie.


Husk for all del, vær ute i god tid. Vi har besluttet å slutte med å leie . Der kunne jeg tenkt meg å ha . Etter en spennende dag på Jåttå Videregående Skole har dommerene avgjort hvilke lag som skal gå til finalen. Selskapslokaler Oslo Militære Samfund.


Godt utstyrt lokale og kjøkken. Boganesveien i forgrunnen, Eikesetveien. Hinna dyreklinikk, treningsstudio, selskapslokaler (Edlandsgården). Baren er satt opp og klar for bryllupsfest på Jåttå i kveld!


Alle konkurransene blir arrangert på Jåttå videregående skole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg