fredag 24. februar 2017

Festmiddag meny

Se våre forslag til retters menyer og noen retters menyer. Menyforslagene er satt opp med en rød tråd til konfirmasjon og andre anledninger. Norges beste kokk Christopher W. Davidsen har satt sammen tre 3-retters menyer til oss.


Disse vil du garantert imponere gjestene med. Og det trenger slett ikke å være fancy gourmetmat på menyen for å imponere gjestene.

Du kommer langt med gode smaker når du skal samle . Vinekspert Christer Berens kan mer enn bare vin. Få hans treretters meny her! Middag på under minutter. For å kunne lagre oppskrifter må du . Nyttårsmiddagen er festmiddagen over alle festmiddager.


Dette er en meny som er enkel å lage, og som ikke tar mye tid om du. Om du følger rådene under får du en super middag , med lite stress og tid til å være .

Mengdene gjelder for en treretters middag. Se meny fra kokeboken Mer av Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen her. Har du enda ikke bestemt menyen på nyttårsaften? Begynn med rødbetsalat, fortsett med entrecôte av kalv og avslutt med sitronterte. Her finner du flere gode forslag til deilig festmat.


Det hele preppes på Østhagens kjøkken på . Under finner du sesongens meny med tilpassede viner. Festmiddag servert i Sundvolden Hall og i Gildehuset har et tillegg på 20- pr. Våre menyer er basert på det beste fra havet, og følger råvarer i sesong. På Dyna er det mulig å arrangere lunsj, middag og møter. Skal du ha venner på besøk?


Da kan du imponere dem med denne texmex- menyen – og den er mye enklere å lage enn hva du kanskje skulle tro. Vi ber om at hele selskapet velger samme meny. Barnemeny består av mindre porsjoner av samme meny til redusert pris.


Planlegg en romantisk aften med den du er glad i. Ingenting er vel mer hyggelig enn å nyte en bedre middag sammen? I våre menyer finner du også aperitiff, barnemenyer, kakemenyer og nattmat.

Ved ankomst til restauranten vil du få presentert dagens 5-retters meny. Denne kan også gjøres om til 3- eller 6-retters meny. I tillegg kan du sette . Denne elegante menyen er ideell for et formelt selskap eller annen anledning eller middag. Passer godt til den elegante menyen.


Inneholder enkle instruksjoner . Arman Vestad i Nav har satt sammen en egen meny for deg som ønsker å. Turmat - Velg din favoritt fra vår meny. Sharing festmiddag ( eller retter) DJ (tor-lør). PRISER (min pers): retter 59-.


Juleinspirert meny (eller retter) DJ (tor-lør).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg