fredag 3. februar 2017

Banankake med olje

Banankake med olje

Enkel og god oppskrift på banankake i form med sjokoladebiter og nøtter. Lag noe nytt med bananer, hva med en banankake ! Du kan godt bruke smeltet smør eller margarin i stedet for olje. Pisk egg og sukker til eggedosis. Mos bananen (bruk gjerne stavmikser) og rør inn i eggedosisen sammen med oljen (se tips).


Banankake med olje

Bland sammen bananer, egg og olje til det blir en jevn og fin blanding. Hell i rosiner og bland mer. Banan kake laget med olje er en lett og dekadent søt godbit. Tilsett deretter havre, kanel og bakepulver. Server banankake som en velsmakende og sunn dessert, som er rik på kalium fra bananene den . Altså, dette er en banankake.


Og hvis jeg ikke har tid til å lage banankake når jeg har modne bananer. Slik lager du saftig banankake med sjokolade. Hvordan kan du best nyte en deilig banankake ? Banankake med deilige biter av sjokolade. Server den nystekt når sjokoladen er varm og rennende! Vi har to varianter med samme fremgangsmåte – en . Verdens beste banankake , gjennomtestet av Sirkus, bakt av Brød.


Bland bananene med eggedosisen, spe med olje og bland inn melet og . Herlig banankake uten mel, sukker og melk! Hva med å lage en sunn og. Bland godt sammen bananer, olje og egg til en fin blanding. Ha i rosiner, havre kanel . Smakfull og saftig banankake med sjokoladekrem.


En sløv baker som glemte å ha i olje. Har du bananer i fruktkurven som begynner å bli litt vel brune? Da passer det perfekt å bake banankake. De modne bananene gir ikke bare en nydelig smak, . Enkel oppskrift på banankake med få ingredienser.


Banankake med olje

Visp så inn melk, deretter olje. For å lage en banankake med god banansmak og aroma er du nødt til å. Start med å blande sammen bananer, egg og olje. Rør sammen til blandingen blir.


Nyt en sunn og god banankake som er rask å lage! Når man skal kose seg. I dag er det selveste kakedagen! Du rører den kjapt og enkelt . Denne banankake med kokosnøtt ananas er laget i bare en bolle med enkle. Ovn forvarmes på 1grader ( brukte varmluft) Smør formen godt med olje eller plantebasert smør.


Banankake med olje

Du kan erstatte all olje med applesauce for å redusere fett hvis du ønsker det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg