fredag 17. februar 2017

Offentlig tannlege mo i rana

Du kan bli kvitt åreknutene med en operasjon. Det er sannsynlig at kirurgi vil få bena dine til å se bedre ut, og det kan også hjelpe mot verking eller tunge og . Det skal bli godt å bli kvitt åreknutene, sier Anita Baardseth fra Moelv, pasient. Etter tre graviditeter så har åreknutene blitt mer og mer synlige.


Jeg har ingen smerter i hverdagen, men overflaten på beina er stygg, sier Anita. Vi kan nå tilby operasjon av åreknuter med det medisinske limet Venaseal.

Dette er en noe dyrere operasjon , men her trenger du ikke bruke støttestrømper etter operasjonen. Selve behandlingen blir utført via et nålestikk i åreknuten ved knenivå,. Det er vanlig med dagers sykemelding for de som har fysisk belastende . Resultatet vil generelt bli dårligere ved disse metodene desto større blodårene er. Denne vil som regel ikke forsvinne av seg selv etter operasjon.


De store åreknutene krever inngrep i narkose eller lokalbedøvelse og påfølgende sykemelding. Blodårene blir ikke borte, men blodtomme og dermed lite eller ikke synlige. Metoden gir knapt synlige merker etter inngrepet og langt færre bivirkninger.


Vurdering og operasjon for åreknuter.

De fleste moderne behandlinger blir gjort i lokal bedøvelse og kombineres ofte for å oppnå varige. Etter laserbehandling bør man være restriktiv med eksponering til sol. Denne kombinasjonsbehandlingen medfører ofte ikke sykemelding med mindre man har tungt fysisk arbeid. Tidligere ble pasientene sykemeldt i to uker etter at de hadde fjernet åreknuter. Pasientene gruer seg ofte, men blir overrasket når de opplever hvor enkelt.


Når åreknutene gir for store ubehag, så er operasjon løsningen. En operasjon er eneste behandlingsalternativ for brokk. Hvis dette fortsatt er uklart etter den kliniske undersøkelsen kan det bli nødvendig å supplere med . For å være aktuell for operasjon må du ha kroppsmasseindeks (KMI) over.


Etter det har gått år kan man bli gravid og gjennomgå graviditet på vanlig måte. Etter en fedmeoperasjon blir du normalt sykemeldt i seks uker. Ingen operasjon er risikofri. Sykemelding kan være et. Etter operasjon (brystreduksjon).


Tiden etter brystreduserende operasjon. Når du har gjennomført denne lille kontrollen, tar du på deg BH-en igjen, men ikke . HVA SKJER ETTER OPERASJONEN. Vanligvis trenger man sykemelding for en periode på 8-uker avheng- ig av type yrke.


FØR OG ETTER : Solveig (40) ble kvitt åreknuter med laser.

Venene blir da kappet og dratt ut via snitt i lyske og kne (såkalt stripping). Etter fødsel nummer to, fikk hun åreknuteoperasjon på medisinsk grunnlag ved offentlig . Når operasjonen er over blir du liggende hos oss en liten stund med hodet hevet samt at de. Dersom det er en kosmetisk operasjon , vil du ikke få sykemelding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg