fredag 17. februar 2017

Fiskekaker i pita

Fiskekaker i pita

Fiskekaker i pita med pesto, avokado og salat. Oppskrift på Familiens fiskekaker med pitabrød. Lofoten Familiens fiskekaker med pitabrød er en superrask og sunn middag! Grill eller stek fiskekakene og legg dem i pitabrød sammen med salat, eple, . Prøv denne enkle, digge retten når du ønsker noe godt og enkelt. Så enkelt og raskt kan det gjøres!


Fiskekaker i pita

Sunt, grønt – og veldig godt. Stek fiskekaker, kutt alle ingrediensene og legg i skåler, så kan man selv fylle . Grill fiskekakene og legg dem i pitabrød sammen med . Fiskeburger i pita med agurk- og mangosalsa. Legg til i favoritter.


FISKEKAKER I PITA MED AIOLI OG REKER stk fiskekaker stk pitabrød stk hjertesalat stk eple ss menys aioli eller jacobs utvalgte chilimajones. Ha i ovnen til de er gjennomvarme, ca. En sjekk av innholdsdeklarasjonen viste et høyt innhold av fisk og gode råvarer.


Fiskekaker i pita

Stikk salat, grønnsaker og epleskiver ned i pitabrødet også. Server med deilig grillpotetsalat og guacamole. Barna elsker å få fiskekaker på denne måten! Dypp en skje i kaldt vann og bruk den til å forme fine fiskekaker. Grillede fiskekaker i pita med aioli og reker.


En utbeinet fiskefilet kan smake nydelig, men skal du ha ekstra smak i fisken din, er en god ide å steke den så hel som mulig, også uten å fjerne beinene fra . Finn denne og andre Pins på Food : Godbiter av agnes nilssen. See what people are saying and join the conversation. Sett stekeovn på 1grader. Varm opp fiskekaker og pitabrød i ovnen 2. Skrell gulrot å rasp grovt. Gjør det samme med eple og brokkoli 3. Find this Pin and more on food by Mona Andersen.


Prøv en ny vri på tacoen med sprø og saftige fiskebiter og en deilig, kremet korianderdressing. Kjempegod og superrask middag! Og har du noen fiskekaker til overs, putt dem i. Barna har alltid likt fiskekaker , og det viser seg at de også liker alle de. Dette er en kjapp og praktisk rett for en aktivitetsfull familie i en travel hverdag. Nå skal jeg til sommerhuset på øya i vest og fiske , så da blir det både fiskekaker og fiskeboller.


Falafel i pita med agurksalat. Jeg spiser ikke fisk så ofte, men synes det er godt. Men det beste jeg vet er pita. Jeg elsker fiskekaker , sier Aida Bunjaku. Innlegg om pita skrevet av signynorendal.


Fiskekaker i pita

Det er noe spesielt med deilige hjemmelagede fiskekaker. Det er godt på smak selvsagt, men det vekker også mange gode barndomsminner . Jeg har inngått et samarbeid med Sterk Saus, som er en nystartet bedrift som driver med nettopp, sterke sauser. Asle, mannen bak Sterk Saus .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg