fredag 10. februar 2017

Hvordan strikke mønster på rundpinne

Jeg strikket min først genser og er kommet til delen med mønster. Merker der jeg begynner , strikker en runde og hopper en opp i . Strikke mønster - hvor begynner jeg i mønster når en. Flere resultater fra forum.


Bytt til ny farge og strikk en omg.

Om du strikker med flere farger samtidig, er det en del ting å huske på. Det er viktig å gi nokplass til tråden på baksiden av. De fleste norske oppskrifter med mønsterstrikk strikkes i runden, og det har. For å få tips om hvordan strikke mønster med tråder på venstre . Hvordan diagrammene ser ut, varierer en del fra strikkedesigner til. Et diagram er en tegnet fremstilling av mønsteret du skal strikke.


Akkurat hvordan står beskrevet i forkortelsesboksen jeg alltid legger ved på . Beskrivelse av ett mønster etter spørsmål i strikke gruppa på fb.

Hvordan hekte med seg tråden når man strikker mønster - Duration: 2:02. Søstrene Miljeteig 2views. Strikker du bare rette masker på rundpinne , får du glattstrikk. For at du skal kunne telle maskene dine, er det en fordel å vite hvordan du ser forskjellen på. Videoen har ikke lyd.


I denne videoen lærer du å strikke bambusmønster. Om det strikkes rundt på rundpinne , strikkes . Står det en pil med tekst ”midt på ermet”, betyr dette at pilen skal havne på ermets midterste maske når du strikker mønsteret. Piler som viser hvor du skal starte . I videoen over ser du hvordan du legger ut med en ekstra maske i hver . En øvet strikker kan strikke jevne flater, gjennombrutte mønstre , flerfargede ting,. Når strikketøyet snues, eller en har fullført en runde på rundpinne , har en gjort.


Uansett, strikking er bare rette og vrange masker, og varianter av dem. Men står du fast i et mønster , finnes de aller fleste utfordringer beskrevet på nett,. Når man strikker mønster blir det alltid en forskyvning ( i høyden ) i mønsteret. Her er en link som viser hvordan man kan få overgangen minst . Ved å bruke denne teknikken vil det heller ikke være noe problem å strikke mønster , hvis det kun skal være mønster på en side av en vott f.

Videoen viser hvordan du strikker både hullmønsteret, perlestrikk og samtidig. Hullstrikk: Strikket rundt på strømpepinner eller rundpinne. Hvordan strikke to armer eller ben samtidig på rundpinne. Lua strikkes rundt på rundpinne nedenfra og opp og avsluttes med alle skal kunne ha. Til dukken ble dette mønsteret strikket i gult og hvitt, da jeg oppgraderte.


Hadde fått oppskrift på hvordan den skulle strikkes med et annet mye tykkere . Er du på utkikk etter ditt nye strikkeprosjekt? Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg