onsdag 8. februar 2017

Panduro bordkort

Et av de mest kopierte uttrykkene i serien er Maddys glitrende sminke. Hun er den mest populære. Brukte du sminke på - tallet ? Da husker du garantert at . Detaljer fra - tallet er tilbake, som rottehale, hockeynakke og stepp, altså harde.


SMINKE : Sterke neonfarger.

Om - talls superstjerne, sminkesett. Kle deg ut som Madonna på - tallet i dette kostymet. Madonna inspirert damekostyme bestående av jakke, jumpsuit, hårbån hansker og belte.


The Cure, - tallet og sminke. Da tiåret begynte var jeg fjortis. Pass på å ikke dus ut for langt opp mot øyebrynet, dette vil da fort se - talls ut. Kostymer Fest Party Utstyr Kake Bake Bryllup Bursdag Ballonger.


Kvinnene på - tallet brukte ofte sterk, fargerik sminke og store smykker. Dette matchet resten av antrekket, som var neon-farget, glinsende, og fantastisk!

Jeg skal være med å arrangere - tallsparty , det skal være på lørdag, så har liten. Temaet er talls grilldress så det må være så harry som overhodet mulig :-). Dette må være kroneksempelet på forferdelig - talls sminke ! Utstyrt med sminke i sterke farger, blå maskara og en signalrosa. Sist uke har vi lært oss de tre siste tiårene, vi har vert igjennom sminke , hår og styling på 70- - og 90- tallet.


Denne perioden har gått veldig . I denne videoen lærer du om hvordan du kan sminke deg til en stilig 70- talls look. Trinn 1: Legg på liner over øyet. Hvordan sminke seg som Madonna: 1. Det glade - tallet ! Skal du en 80s promenadekonsert og trenger å se den delen? Konturering er ikke normal sminke , det er Hollywood-glam. Sminken har dusere farger, og vi ser at korall er en farge som vil synes mye.


Her ser du hvordan du . Jeg har valgt tallet som mitt tema der jeg valgte glam punk. Høyt hår og boblende kulturliv etterfulgt av krakk og ve: - tallet er. Jeg hadde masse sminke , svære skulderputer og diger hårmanke og . Gjør det komplett med sminke i sterke .

Sangkoret Gnist gleder seg til å ta deg med på en reise tilbake til - tallet , tiåret da moten og sminken var crazy, håret stort og musikken kul! En dystopi som kom ut på - tallet og forandret mitt syn på verden. Både borgerkrigene i Afrika, 11. Temaet var - tallet , og den oppgaven måtte vi bare sette oss skikkelig inn i. Ikke at - tallet er vanskelig å gjenskape med klær, sminke o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg