mandag 27. februar 2017

Jentenavn som slutter på ie

Jentenavn som slutter på ie

Hva er det fineste korte jentenavet som slutter på bokstavene Y, i, eller ie du vet om? Gjerne si hvem som dere synes er finest ol. Jentenavn som slutter på bokstaven i. Flere resultater fra forum. Graviditet, spedbarn og babytiden.


Lindy og Emily, så jentenavnet bør slutte på y. Andre jentenavn som slutter på to vokaler er Aleah, Athea, Dorothea,. Uvanlige jentenavn som Utne mener passer inn i denne trenden, er Tilje, Alicia,. Han trekker også fram navn som slutter på ie , men som uttales bare som i, slik. Det er også blitt vanlig med guttenavn som ender på -ias og jentenavn som ender på -ia og - ie. Eksempler på slike jentenavn er Mikaela, Eleanor, Leana, Leandra,.


Andre navn som er populære og slutter på e, er Erle og Vilde. En del jentenavn har i-uttale til slutt, men det skrives med i, y og - ie , som Ingrid . Mange foreldre liker guttenavn som slutter på -er, -n eller -o nå, og jentenavn på - i, -ia, -ine og -ane. Vi ser også at en del . Eller tilsvarende lyd.


Jentenavn som slutter på ie

Disse korte navnene startet som kjælenavn - adressa. Noen foretrekker kanskje formene med –y eller – ie til slutt, mens andre ikke gjør det. Korte jentenavn som startet som lange navn. Ine av navn som slutter på –ine som Katrine og Kristine.


Utne forteller at navn som slutter på ie og y ofte blir brukt på begge. Nå er det en trend med korte jentenavn som slutter på -a, og her. De siste årene har over prosent av alle jentebabyer fått navn som ender på a ( eller ah).


Nå ser vi at jentenavn som ender på -ia er på vei . Nora fronter den stadig voksende trenden med jentenavn som slutter p. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål svar fødsel eggløsning assistert befruktning barnløshet . Vilde er bare et jentenavn , ikke et. Hennie (som ikke er med i utvalget her).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg