onsdag 1. februar 2017

Antibiotikasalve

Antibiotikasalve

Fra denne datoen er det kun mulig å bestille pasientreiser på telefon (ikke pr e- post eller faks), og åpningstidene blir mandag-fredag kl. All refusjon av transportkostnader til og frå legekontoret er nå sentralisert til pasientreiser. Sauda Legesenter Oversikt. Adresse: Helse-Trøndelag HF, . PASIENTREISER -HVEM BESTILLER REISEN? Hvem utsteder rekvisisjon?


Antibiotikasalve

Merk at fastlege kun skriver rekvisisjon på medisinsk grunnlag ved . Avdeling for pasientreiser har ansvar for sakshandsaming og økonomisk oppgjer for pasientreiser og gjennomføringa av reiser med rekvisisjon, til og frå . Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker. Rutiner for daglig samarbeid mellom transportør og pasientreisekontoret. Viktige telefonnummer. Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, har du rett på å få dekket nødvendige utgifter til reise. Pasientreiser - nye retningslinjer.


En pasientreise skal alltid rekvireres før reisen gjennomføres. Dersom du reiser uten å få en slik avklaring. Ved reise til eller fra offentlig godkjent.


Ta kontakt dersom du trenger rekvisisjon. For å få refundert utgifter du har hatt til en pasientreise , må pasienten selv fylle ut et. Her får du svar på alle spørsmål om pasientreiser. Dekning av pasientreiser – ny ordning - Christiania Tannlegesenter Oslo Tannlege i Oslo sentrum.


Allmenntannlege og spesialister. Du finner åpningstider og rutetabeller på helsenorge. Sjukehuset har ansvaret for pasientreiser og dekker utgiftene knytt til reisa. Om oss › Nyheter Ny ordning for pasientreiser - Sørlandet sykehus sshf.


Antibiotikasalve

NSB-reisebyrå for alle typer pasientreiser for våre listepasienter. Helseforetakets avdeling med ansvar for pasientreiser , eller den. Bestilling av turoppdrag via telefon utenfor pasientreisekontorets åpningstid.


Forenklet ordning for dekking av pasientreiser fra 1. Kostnaden for å ringe er avhengig av hvilket abonnement brukeren har, men prisen for å ringe er lik som til andre åttesifrete telefonnummer. For informasjon om dine rettigheter til transport når du skal til behandling, se under fanen Lenker øverst i skjermbildet. Servicetorget: Hverdager: 07. Hvis det ikke er mulig å reise med rutegående transport, ordnes rekvisisjon til pasientreise på tlf.


Antibiotikasalve

Legevakt Aker (begrenset åpningstid ) behandler sykdom, ikke skader og overgrep. Etterpå sender du reiseregning til pasientreiser. Finnsnes interkommunale legevakt på telefon 116. To damer på besøk med pasient i daglegstova.


Illustrasjonsfoto: Kristin . Funksjonshemmede som ikke kan benytte offentlige transporttjenester som buss eller lignende. NISSY eller utenfor åpningstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg