fredag 12. august 2016

Røde hunder snl

Hell deigen i smurt langpanne og stek kaken. Lag glasuren og smør det på den avkjølte kaken. Pynt eventuelt med revet gulrot og nøtter og server den i biter. Ukens Hundebäckerei: gulrotkake med valnøtter.


Denne gulrotkaken kvalifiserer til å få et verdens beste-stempel. Trikset bak en ordentlig god gulrotkake er å .

Dette er en litt annerledes, men fenomenalt god gulrotkake ! En nydelig rå og saftig gulrotkake med en deilig smak av gulrot, valnøtt og kokos. Kaken er dekket med. Jeg elsker denne oppskriften som gir en saftig kake med masse deilig smak.


Reklame-laget for Obs. Jeg har spilt inn nettkurset i tre dager nå, og det blir såå bra:):) Du kan lese mer om nettkurset ved å trykke her. Rør til slutt inn finrevet gulrot og finhakkede valnøtter.


Den er saftig og smaker deilig av krydder.

En meget smakfull og holdbar kake. Bland sammen de tørre ingrediensene. Gulrotkake er en klassiker og manges favorittkake. Tilsett ett og ett egg av gangen.


Verdens beste gulrotkake , ingen hokus-pokus! Pyntingen kan varieres etter hva man liker men nøtter er en vinner for min del. Foto: Bent Raanes og Sarah. Rør inn gulrøtter, rosiner og valnøtter til slutt. Hell røren i en smurt langpanne og stek . Jeg kom ved en tilfeldighet over R. Prøvde med valnøtter i tillegg denne gangen, er spent på hvordan d blir.


Når vi snakker bursdagskake er det stor sett gulrotkake som står på ønskelista her i huset. Det har blitt noen varianter opp igjennom åra, og selv . Vår gulrotkake er saftig og god med revet gulrot og valnøtter. Det søte liv-Kristines gulrotkake i langpanne med ostekrem. Lha gjerne valnøtter og sjokoladebiter i deigen.


En typisk irakisk kake eller som vi kalle halawet gezer. Veldig gode og myke , finnes flere måter å lage gulrot søte saker hos oss enten som grøt .

Disse muffinsene med valnøtter og appelsin er nok helt umulig å motstå. Kjøp Saftig gulrotkake og resten av ukeshandelen med ett klikk! Prøv vår gode, saftige gulrotkake med valnøtter ! Visste du at den er laget med speltmel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg