onsdag 24. august 2016

Nøkkelhullsmerket yoghurt

Nøkkelhullsmerket yoghurt

TINE var den første til å lansere en serie nøkkelhullsmerket yoghurt. Etter flere år på markedet er disse yoghurtene nå borte, grunnet for dårlig salg. Mesteparten av sukkerartene i yoghurt kommer naturlig fra melken og bærene. I nøkkelhullsmerket yoghurt er det lov å tilsette maks gram sukker per 1gram. Kravet for å få nøkkelhullsmerket på yoghurt er at den må inneholde maks gram fett per 1gram, og ni gram karbohydrater totalt per 100 . Nøkkelhullsmerket , noe som er bra og signaliserer et flott produkt.


Inneholder 1mg kalsium per 1g, veldig bra det også. Se gjerne etter nøkkelhullsmerket når du velger type yoghurt. For å kunne bruke nøkkelhullsmerket må yoghurten oppfylle visse kriterier når det . Naturell yoghurt er ikke tilsatt sukker - og er derfor et godt valg i barnehagen. Velg gjerne yoghurt. Et annet alternativ er nøkkelhullsmerket yoghurt med frukt eller bær.


Det er bra å velge . Tine Ja yoghurt er også et godt alternativ. I Norge eies og drives . Prosessen med å utvikle disse yoghurtene er krevende, . Kriteriene for at yoghurt skal få nøkkelhullsmerket er: maks fett, . Yoghurten er nøkkelhullsmerket. For at yoghurt skal få nøkkelhullsmerket , må de ha mindre enn fire . Når pizza og pølser får nøkkelhullsmerke og egg, nøtter og frø ikke får det så. Vi har vurdert typer vanlig yoghurt. Iskrem, sjokolade, godteri o. Beriket med vitamin D. Saus, suppe, potetmos, grøt, melk, yoghurt , dessert.


Nøkkelhullsmerket yoghurt

VELG NØKKELHULLSMERKET MAT. Mat merket med nøkkelhull er sunnere enn andre matvarer av . Hvis en matvare inneholder flere viktige næringsstoffer, som yoghurt, er det. Mat eller drikke som inneholder søtstoffer, for eksempel enkelte typer yoghurt , . LES OGSÅ: – La barna få nyte yoghurten sin i fred. Da Fjordland lanserte Double - yoghurten i det Myrdahl hevdet var en kopi av. Fjerner nøkkelhullsmerket fordi varene selges med tap.


Meiriprodukter som melk, yoghurt og rømme står sammen i kjøleskapet, frukt og. Med yoghurt naturell og noen friske bær blir dette et sunt lite måltid som er. Hell yoghurten i en skål og topp med kiwiskiver, hakkete mynteblader, . Se etter nøkkelhullsmerket.


Nøkkelhullsmerket yoghurt

For tykkere og mer kremaktig konsistens tilsett yoghurt eller banan. Dersom smoothien ikke blir kald nok, kjør .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg