mandag 15. august 2016

Matematikk nettoppgaver

Addisjon og subtraksjon A. Ovttas - matematikk. Det Norske Videnskaps Akademi har kunngjort en vinner: Karen Kaskulla Uhlenbeck ved University of Texas, Austin, USA. Nettoppgaver til læreverk i matematikk for 1. Dette er første kvinne i historien som .

Velg blant oppgavene våre. Hoderegning er nyttig i mange sammenhenger. Matematikk for barnetrinnet. Velkommen til Radius Digital.


Her kan du finne oversikt over ord og begreper i matematikk på norsk og på ditt språk, med forklarende tegninger. Grunntall har tydelige. Det er dermed tilrettelagt for at matematikk.

Tempolex Bedre Lesing. Digital ressurs med nettoppgaver i matematikk for 1. Emne 2: Flere – færre – like . Mange av oppgavene er med å lage matematikk morsomt. Skolekassa (oppgaver for å lære deg norsk, samfunnsfag, matematikk , naturfag og engelsk).


Multi nettoppgaver bok 1a. Elever med forskjellige kunnskapsnivå i matematikk kan ha nytte av oppgavene som et tillegg til andre . Damms matematikk TRIX 1. Nå er det enkelt å legge nettoppgaver inn i Smart Time. Er du spent på kjerneelementene og læreplanutkastet i matematikk ? Tusen millioner (bokmål) - matematikk trinn. Halvdagsprøve i matematikk. I noen tilfeller vil du bli bedt om å logge inn.


Produktet er også tilgjengelig på Min side. DIVISJON I DEN LILLE GANGETABELLEN. Lese av, plassere og beskrive posisjonar i rutenett, på kart og i koordinatsystem, både .

Prøv for eksempel Regnemesteren! Undervisning med hele trinnet. Fortelle hverandre hvordan de tenker når de løser oppgavene. Pengeby, 1-trinn Barna lærer om økonomi og sparing.


Gratis registrering. Passer for 1-trinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg