mandag 22. august 2016

Gøy trening

Enkle og morsomme øvelser du kan gjøre hjemme for å gå ned i vekt. Aerobic øvelser og styrketrening (anaerobic), hver og en vil hjelpe deg . Med en runde høyintensiv trening , som du kan ta hjemme på ditt eget. Det blir effektiv, morsom og avvekslende trening måned etter måned.


All slags trening blir gøyere sammen med en venn - og dessuten kan dere pushe hverandre.

PT-en tipser: Slik trener du hjemme uten utstyr. Og flere av familiene kjøpte Bravo-materiell for å kunne leke med barna hjemme , forteller gründer Heidi . Dette er et enkelt og morsomt hjelpemiddel og fungerer til all type trening. Kom i superform med svært effektiv og morsom hjemmeonlinetrening ! Styrketrening for løpere: Effektive øvelser for deg som løper.


Welde mener at det er fullt mulig å gjøre mye bra trening hjemme eller . Er du glad i spenst trening ? Jeg synes det er kjempegøy!

Innimellom tar jeg meg en skikkelig spretteøkt hjemme i kjelleren. Hjemmetrening – grunnleggende øvelser. Utfall er en god øvelse som trener både lår og setemuskulatur.


Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Dette er øvelser som du greitt kan gjennomføre hjemme uten noen form. Vaffeløkta er en annen morsom måte å kombinere styrketrening. Lyst til å prøve en annerledes treningsøkt?


Trening med kortstokk! Kortstokk- trening er morsomt , spennende, uforutsigbar, effektiv og ikke minst . Synes du styrketrening kan være litt kjedelig? Her får du tips til morsom trening med sklimatter eller kluter - korte men veldig effektive økter.


Daily Workouts tilbyr over 1øvelser som kan gjøres hjemme i stuen. TRENING HJEMME : Effektiv hjemmetrening trenger ikke ta lang ti du må bare. Og du trenger ikke engang dra på trening. For det første så kan det jo være deilig å bare slappe av hjemme , gå i pysjen hele dagen og la humla suse litt.


En utstyrsfri Tabata-økt du kan teste – perfekt til hjemmetrening ! Morsom aktivitet for barn – hjemme eller på skolen.

For at trening skal bli en del av hverdagen din, må du like det du gjør. Sirkeltrening med fokus på kondisjon og styrke (inkl. bekkenbunnstrening). Qniter KARDIO trening – Morsomt og nyttig pulssystem! Bodysculpting - trening av hele kroppen med lette vekter. Dette programmet er meget effektiv og morsomt ! I denne artikkelen vil vi dele noen morsomme øvelser for å bekjempe.


Grunnlaget for en sunn livsstil er kosthold og trening. Enkelt treningsprogram for eldre. Noen velger å trene kortere, men mer energiske økter. Hjertepasienter og hjemmetrening.


Alt av treningsapparater og treningsutstyr til hjemmetrening og trimrom i bedrifter. Norges største showroom. Bli med på en fartsfylt og morsom time som gir deg fleksibilitet og kondis mens du.


Fantastisk trening der du bruker muskler du ikke visste at du hadde :-) Benytt . Differensiering på trening og kamp. Her er forslag til et oppsett for økta som vil gi morsom og differensiert aktivitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg