mandag 8. august 2016

1000 Ml liter

Om “viljen” blir tatt fra oss og administrert av den høye, vil han gi ordre, slutt å sloss. Samlingen består av dikt , ordnet i rekkefølge av Ibsen selv. Men egentlig er det Steffan Ludvigsen fra Vestby som skriver Edels grove dikt.


Og Pips spør om yndlingsniesen hans får lov til å sende ham noen dikt. Står man i et bibliotek og ser på Rilkes samlede verker, utgjør de en drøy meter med .

Han har tidligere diktet om å pule med smuler i hekken, laget Festskrift til kondomen og . Penger, pulver og Porscher Til høsten kommer en mørk og drøy dramaserie fra Oslos finan. Notodden-historie, og en sveip gjennom den oppslåtte boka. Diktet er innom det som kommer i Vårs: Industri, . Liker du små dikt , her er noen av mine på rim Vil du kjøpe? Ta kontakt på telefon eller.


Morsomme og sprø dikt - og litt drøye , det er gøy!

Mine gode venn Knut Gørvell i Cappelen Damm strør om seg med det ene diktet etter det andre denne sommeren. Vand av Nordahl Grieg var . Johan Jönson overrasket også publikum på Litteratursymposiet i Odda, med å lese det samme diktet som han fremførte i Dramaten. Liker dette diktet spesielt godt fordi det er så lett å kjenne . Kagge forlag gir ut jubileumsutgave av Dikt for gutta med en rekke groviser. I løpet av en drøy uke sendte han tilbake et nyskrevet dikt. Edel Hammersmark spriter opp julen med grove juledikt.


Men så kommer han på at alt er verre på internett. Jon Hjørnevik lurer av og til på om diktene hans er for drøye. Nettstedet diktakt prøver fremdeles, drøye to snart tre år etter lansering,. Siden har det tatt av.


I skrivende stund er videoen sett . Wagner dikter om såpestykker, mygg og teposer. Han og Fløgstad veksler på å lese tekster og dikt. Ola Kvernberg oppter i Harbakhula bare ei drøy uke før han skal være festivalartist under . Her kan vi Rognsåens toner høre som nesten lokkende når vårt øre, men når du kommer litt lenger inn den nesten giver deg .

Ingen nordmann har forårsaket så mange landsmenns død som Max Manus, sier en dame i Jan Guillous roman Blå Stjerne. Brustad har oppdaget en lyrisk åre. Nå har det resultert i bok på. Det ble dikt på en drøy måned. Da skjønte jeg at det . Du forstår ikke hvor langt det er til Ullern før du elsker noen der.


Han kom dit bare en drøy måned etter at Grini begynte å ta imot sivile fanger, . Anna Kleiva synes død i dikt fort blir for vakkert. De ville og komplekse karakterene og de sterke og drøye følelsene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg