tirsdag 16. august 2016

Kake med 3 ingredienser

Til barnebursdagen er det enkelt å oppgradere sjokoladekaken til en mer festlig langpannekake. Kaker som sjokoladekake med banangodteri, brownies med . Det viktigste er at den er enkel å lage (er ikke flink til å bake) og selvfø. Bruk fantasien din og dekorer den som du vil!


Denne oppskriften er enkel , og resultatet blir en saftig og god sjokoladekake.

Skal du lage kake til mange? Da er langpannekaken løsningen. Lise Finckenhagen lager den med blåbær og sitron både inni og oppå. Det er lite som slår langpannekaker når man skal lage kake til mange.


Helt enkel langpannekake med spiselig bilde. En liten jente som ønsket seg hestekake:-) å så måtte pusen hennes få være med. For har man tatt på seg å levere kake til svømmestevne, så må man bare til pers.


Heldigvis er denne oppskriften både enkel og rask, så kake.

Hell røren over i en langpanne (x cm) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen. Enkel kokos og kanelkake. Tidsforbruk: - 40 . Jeg leser at posekakene tar over kakebordet!


Ikke la de gjøre det! Det er så enkelt å lage kake fra bunnen, alt du trenger er riktig . De skal gjerne falle i smak hos store og små, være enkle og raske å . Det er høysesong for langpannekaker nå – til 17. Langpannekaker gir også mange kakestykker som øker inntjeningen til . Her har jeg samlet . De er like enkle å lage som å like. Hva mer skal vel en langpanne oppfylle?


I dag har vi laget en enkel langpannekake med epler. Skoleavsluttning, barnehagefest eller bursdag? Klassisk sjokoladekake i liten langpanne. Dette er en enkel kake som alle liker.

En populær kake som egner seg godt til alt fra barnebursdager til dugnader. Enten du får i oppdrag å bake til juniors . Oppskrift på enkel formkake i langpanne. Formkake i langpanne eller i rund form – du bestemmer hva som passer deg best. Velger du heller å bruke en rund . Tenkte jeg ville tipse dere om en super enkel og kjempegod 17. Den passer perfekt hvis du ikke helt vet hva du skal lage, eller må . Lag en deilig kake med kokos og kanel.


Perfekt til bursdager, dugnad eller avslutningsfester! Men nå har jeg tid til å dele denne oppskriften på en deilig langpannekake ! Veldig enkel å få til og saftig og god på smak. Vi hadde den med på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg