torsdag 18. august 2016

Banankake med honning

Norske egg kan du fint spise etter de har gått ut på dato. Yoghurt , fløte, rømme og melk bør du unngå å spise den er infisert med mugg eller gjær. Når en matvare er stemplet med best før, er dette en veiledende dato.


UTGÅTT PÅ DATO : Meieriprodukt samt frukt og grønt er ofte gått ut på dato. Yoghurt er også holdbar godt over holdbarhetsdatoen, og på de .

Den kan ha bidratt til det. Det er da også derfor vi endrer merkingen. En yoghurt som er gått ut på dato , blir ikke farlig dagen etterpå. Yoghurt som er gått ut på dato trenger ikke være dårlig. Men vi må også bli bedre til å lukte og smake og ikke bry oss om dato ! Melkeprodukter utgått på dato er fint lite å være redd for.


Alle trodde yoghurten som hadde gått ut på dato for en uke siden var ny. Egg og syrnede melkeprodukter som yoghurt , kefir og rømme er.

Du kan ikke redde kjøtt som har gått ut på dato ved å legge det i fryseren. Selv spiste hun nylig en yoghurt som hadde gått ut på dato for over en . Spiste en yoghurt på jobben og oppdaget etterpå at den gikk ut på dato des. Husker noe greier om at kjøttpålegg skal være så. Dette er som regel matsvinn som . Disse varene bør du ikke bruke etter at datoen har gått ut. Yoghurt og slikt kan holde i flere uker etter at datoen er passert, for en tid tilbake prøvde jeg for moro . Kan du sende med yoghurt og melk hjemmefra uten at melka blir sur.


Her kan du raskt og enkelt bestille melk, ost, yoghurt og andre produkter, samt juice og. Har du en Norvegia i kjøleskapet som har gått ut på dato ? Melk, yoghurt , fløte, rømme og så videre, skal oppbevares i kjøleskap som er. Har melken gått over best før- datoen ? Side 2- Haster: yoghurt ut på dato Skravleforum. På hytta har jeg spist . Bruk smak- og luktesans før du kaster mat som er gått ut på dato ! En rekke melkeprodukter, som kremost, yoghurt , rømme og kesam, har en ny.


Mye mat er like spiselig etter best før- datoen.

Anniken hadde laget smoothie med. Narvesen i Karl Johans gate), gresk yoghurt og blåbær. Finnes det en offisiell dato sånn som på yoghurtbegre? Dottie er en yoghurt som ikke er gått ut på dato.


Er det noe risikabelt å gi barna det? Jeg har jo sagt at hun .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg