mandag 22. august 2016

Enkel sjokoladeglasur med kokesjokolade

Enkel sjokoladeglasur med kokesjokolade

Slik lager du enkel sjokoladekake i langpanne. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt kokesjokolade. Blank sjokoladeglasur , eller ganache som det heter på fagspråket, kan brukes til å glasere kaker slik at de får en glatt og blank overflate av sjokolade som dekker hele kaken. Her presenterer vi flere oppskrifter på sjokoladeglasurer.


Enkel sjokoladeglasur med kokesjokolade

Glasur med sjokolade , melis, smør og egg. Oppskrift på en fantastisk god sjokoladeglasur. Dessertpizza med iskrem og sjokolade. Smelt kokesjokoladen i en ildfast bolle over varmt vann.


Rør inn smør til den er smeltet og godt blandet. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel. Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! Denne falt virkelig i smak hos de minste i huset.


Enkel sjokoladeglasur med kokesjokolade

For noen dager siden lovet jeg dere min. Enkel sjokoladekake. Den beste sjokoladeglasuren er etter min mening å smelte god sjokolade med litt fløte og så røre inn litt smør etterpå. Mørk sjokoladeglasur. La sjokoladen smelte i. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Jeg håper du lar deg. Sjokoladekake med myk nougat- og sjokoladeglasur - Elin Larsen 7. Med sjokoladeglasur på toppen blir sjokoladekaken ekstra god. Brownies - med sjokoladeglasur ! Liten kake guide med eg beste Sjokoladeglasur med kokesjokolade og egg Kunne rett og slett ikke la vre . Kokesjokolade ss Sterk kald kaffe g Smrmargarin. Fordel sjokoladeglasuren på kaken. La den stivne i kjøleskapet.


Enkel sjokoladeglasur med kokesjokolade

Saftig sjokoladekake med sjokoladeglasur av kremfløte, smør og mørk sjokolade. Denne sjokoladekaken er supersaftig, er enkel og kjapp å lage, og den. Du bare smelter sammen smør og sjokolade , så blander du alt det tørre med det. Saftig og enkel kefirkake i langpanne (med sjokoladeglasur ). Pisk farin og mykt smør hvitt, tilsett ett og ett egg, smelt kokesjokoladen (gjerne halvt om halvt med mørk og lys) i melk, avkjøl, rør i vekselvis m . Dette er en kake som er enkel og kjempegod og kanskje den kaken som brukes mest i bursdager.


Bruk fantasien din og dekorer den som du vil!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg