tirsdag 23. august 2016

Aktiviteter for eldre i sandnes

Austrått seniorsenter (tidligere Høyland eldresenter ). Alle er velkommen til å like siden vår. Skeianetunet Eldresenter. Torsdager er det café etter treningen med mulighet for å kjøpe kaffe og . Vår målsetning er å drive forebyggende helsearbeid for eldre over år. Ved å være frivillig, bidrar du til et variert og mangfoldig tilbud av aktiviteter og .

Du bidrar til økt livskvalitet hos eldre som har vanskelig for å komme seg ut. Eldre over år er velkomne til Skipper-Worse på Madla. Aktiviteter for eldre.


Vi setter i gang forskjellige aktiviteter på initiativ fra frivillige. Vi har blant annet ” snakkenorsk grupper” for innvandrere, trillegrupper for eldre på institusjon, . Eldre bør gjøre styrkeøvelser for å opprettholde muskulaturen. Kroppen har godt av trening og fysisk aktivitet uansett alder. Er du i god fysisk . Gjennomføre 12-ukers kurs i helseopplysning for eldre over år 3.

Passer spesielt for Voksne og Seniorer. Arrangeres av Stavanger Turistforening. Viser av 5aktiviteter.


Gjennom aktiviteter vi vet beboerne liker, ser vi at uro blir til ro, smerte lindres . SANDNES Kvadrat, BERGEN Lagunen - Vestkanten Senter - Åsane. Det finnes nemlig tusener eldre og yngre. For å iverksette meningsfylte aktiviteter for den enkelte eldre må kommunene.


Hensikten er å gi dem en bedre hverdag gjennom aktivitet og deltagelse. Ensomheten kjenner ingen alder, og det finnes mange ensomme blant både eldre og yngre. Vil du starte med orientering? Mange aktiviteter er gratis slik som ballspill i idrettshall, vampyrfilmtreff på.


Torsdag (også for eldre ungdommer): Filmkafe, tema vampyrfilm. Målrettet trening kan hjelpe eldre til bedre fysisk funksjon, mindre risiko for fall og økt livskvalitet. BASIS er et e-læringsprogram som skal styrke kunnskapen om . Driften av Forus Sportssenter fortsetter.


SandnesRK › photos › bli-besøksvenn-i-sandne. Den andre torsdagen hver måned har vi møte på eldresenteret. Helselaget gir støtte til andre aktiviteter i nærmiljøet.

En helsearbeider geleider en eldre dame gjennom gangene i et helsebygg. Vi vil styrke aktiviteter som bidrar til en bedre helse og økt livskvalitet i alle . Denne uka byr vi på spennende aktiviteter og . LEGO UGA her på Kvadrat! De fleste eldre ønsker å klare seg selv og være i sitt eget hjem så lenge som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg