mandag 8. august 2016

Enkle kaker til bursdag

Har du sansen for gode måltider? Hvorfor er en aktiv ferie så magisk og uimotståelig? Kroatia er et land med vidunderlig skjønnhet: dets sjø, fjell og skoger er fantastiske for å være i. Opplev aktiv ferie fra sykkelsetet, til fots eller langs gamle pilegrimsstier i naturskjønne omgivelser i Frankrike, Spania, Kroatia og Italia. Vandring og aktiv ferie.


Bli med på vandretur i vakre Rovinj i Kroatia med mye inkludert!

Bli med til Kroatia på en av våre mest populære singelturer! Klart det er morsommere å trene i et herlig klima og på en vakker strand. Her er noen tips til treningshotell for deg som ønsker en aktiv ferie. Uansett om du leter etter privat feriehus i Omiš for en familieferie eller en aktiv ferie , er Lejo villaer og leiligheter et godt valg for deg.


Det finnes to moderne . Bestill treningsreise og få en aktiv ferie med TUI! Velg mellom hotell med alt fra treningsrom og løpebaner til sykler og intruktører. I Kroatia finnes det noen former for aktivitet- og kulturtilbud i alle store og.


I den kroatiske landsbyen Omiš får både badenymfer og adrenalinfriker dekket sine.

De er mer opptatt av å bade enn av å ha en aktiv ferie. En Kroatia - ferie byr på herlige bademuligheter, god mat, flotte kulturlandskap og. I tillegg er det opplevelser som aktiv turisme og gastronomi som scorer høyt. Som de fleste andre strendene i Kroatia er Zlatni Rat en strand laget av små,. For den som ønsker en aktiv ferie gjør vindforholdene stranden . Feriestedet var bare fantastisk, et basseng i olympisk størrelse, seiling, paddle- boarding, kajakkpadling, vindsurfing, vannski, fjellklatring, sykling og . Vi går med eget skip langs Kroatiakysten og nyter det dramatiske fjellandskapet i bakgrunnen . Delte opplevelser og minner varer lenge etter en innholdsrik, aktiv ferie.


Aktive reiser i inn- og utland. Kajakkferie i Kroatia. Vi søker etter en testreiser som drømmer om å padle kajakk i Kroatia ! Dette er både aktiv og avslappende ferie , der man kommer tett på . Våre aktive ferier kombinerer spennende opplevelser med trim og velvære. Braĉ for den aktive , Hvar for festløven og Makarskas riviera for familien. En aktiv ferie er det perfekte valg for deg som liker å kombinere kulturreiser med mosjon og store naturopplevelser.


Seilferie i Kroatia eller dykkeferie på Kreta er også nydelige alternativer. Om du skal på aktiv ferie med familien, er kanskje sykkelferie eller fiskeferie et godt valg. Et bredt utvalg av sport og spill for alle elskere av aktiv ferie km lang sandstrand med en rekke utfyllende fasiliteter.

Zaton Holiday Resort er en fortryllende del . Topp 5” blant de kroatiske. Sukosan nær Zadar er et ideelt sted for ferie i Kroatia , spesielt hvis ideen om en perfekt ferie betyr å kombinere en aktiv ferie og underholdning. Håndplukkede aktive ferier stappfulle av opplevelser både i Norge og.


Hotel Plaza Duce, Plaza Duce, Kroatia. Femstjerners drømmeferie på Maldivene. Vi har to ulike hotellkonsept med fokus på trening og aktiv ferie. Her handler det om raskest mulig å bevege seg over lengre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg