onsdag 26. august 2015

Nav pensjon

Planlegger du en reise til Stockholm med barn? Da kan vi hjelpe deg med mange gode tips! Vi har her laget en liten guide til forskjellige. Engasjerende escape room spill for familier.


Moro for hele familien!

Spesialpris for barn under år. I Oslo Vinterpark er alle bakkene åpne og det meldes om deilig. Påskeaften inviterer vi til hyggelige familieaktiviteter i Oslo Vinterpark. Gjennom skiftende utstillinger, turer, arrangementer, utdanningsprogrammer og familieaktiviteter skaper senteret refleksjon og engasjement for saker som er . Befinner du deg i Oslo -området i høstferien? Det er mange familievennlige aktiviteter, både utendørs og innendørs.


Familieaktiviteter og temadager med dyr. Ta en kikk på vårt utvalg av spennende familieaktiviteter her!

Ekeberg er et populært . Fjord cruise i Oslo. Tilbring sommerferien med å ri på hest, blant dyra på en støl eller kanskje i en fornøyelsespark? Barna skal ha det gøy på ferie, og med kort avstand mellom . Arrangementer for barn i Oslo - Fra søndag 19.


Tilpasset for både Store og Små, året rundt. Klikk deg inn på byen som er mest . Gøteborg er det perfekte stedet dersom dere ønsker å komme dere bort litt og finne på noe gøy. Det er ikke langt fra Oslo så det funker fint å reise ned bare for en . Hver søndag arrangerer vi familieverksted der barna. Hakkespettene aktivitetshus er idyllisk plassert midt i mellom museet vårt.


Finne på noe litt annerledes sammen med familien? Få tips og ideer til familieaktiviteter her! Ta familien til en eventyrlig verden av The Escape Games!


Her finner du spill som bare må oppleves! Gåter, hemmeligheter og overraskelser! Utrolig gøy for hele .

Tips til hva skjer nær Oslo sommer og vinter, vindtunneler og SNØ arena. Attraksjoner, museer, utstillinger. Beste shopping av Interiør, mote og design som.


Morsomt helgeprogram med sykkelhistorisk prat i utstillingen, stjernereise i planetariet, fart og form i vindmølleverkstedet, sprudlende vitenshow og historien om . Aktiviteter for barna i Oslo. Rimelige familieaktiviteter i Bergen. Vi skal være i Oslo området ett par dager i løpet av ferien og skal selvsagt ha en dag i Tusenfryd. Med gutter på og 10. Hadeland Glassverk ligger kun en time fra Oslo , i idylliske omgivelser på Jevnaker, i sørenden av Randsfjorden.


Offisiell reiseguide for Akershus og regionene Asker og Bærum, Follo og Romerike - hotel, overnatting, museer, gallerier og andre opplevelser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg