torsdag 13. august 2015

Aksillær krykke

Aksillær krykke finnes i to høyder. Til overdelen følger det med en myk polstring som er enkelt å montere. Håndtaket er mykt og justerbart med vingemutter i fem høyder. Laget av aluminiumsrør.


En underarmskrykke med høydejustering og laget i rustfritt stål. Ved redusert balanse eller når en fot ikke skal belastes er det godt å ha litt ekstra å støtte seg på.

Her finner du et bredt utvalg av stokker, krykker , ispigger og . Krykker og stokker til barn og voksne. Spædbarn aksillær krykke. AD131FUN aksillær krykke. Reference Ortopedia infantil.


Kjøp mote ben og fotstøtter på nett. LinKang tilbyr de beste høydejusterbare voksne krykkene med billig pris. Justerbar aksillær bevegelse LK9er en høy kvalitet aluminiumskrykke.


Disse krykker har en arm mansjetten som festes til underarmen, men gir ikke underarmstøtte.

Noget af trykket flyttes fra dine hænder til armhulerne og skulder. Armkrykkerne kan justeres i højden ligesom . En robust standardkrykke for voksen med enkel 10-hulls høyderegulering fra - cm. Gir god støtte og stabilitet.


Hva er forholdsregler for krykker ? Sammensetningen og bruken av aksillær. Hensikten med røret er å få den berørte lemmen ikke lastes eller . Feilaktig bruk av krykker , slik at krykken presser hardt opp i armhulen, kan føre til trykk mot nerven og gi symptomer på nerveskade. Mindre vanlige årsaker er . Hvis en individualâ . Fordi de er laget av aluminium, de er lettere enn tre armhulen krykker.


Det er tre hovedtyper av krykker. Dette krykke har en stabil topp med en justerbar travers midtveis . M elller tilsvarednde. Rullator med underarmstøtte, SU, 5. Silkelaken med stikklaken, SU, 15 . Broken ben er en fælles grund til at bruge krykker. Ifølge Whittle , ofte folk bruger aksillær krykker , der passer under armhulen , for et brækket .

Axillære (underarm) krykker. En del af en aksillær krykke er placeret mod ribcage under armhulerne, mens brugerne holder på håndgrebet. Er påkrevd når det er nødvendig å fjerne belastningen helt fra bena.


Hvilke krykker er bedre og mer komfortable, aksillære eller albuer? Avslutningsvis er det nylig gjort betydelige fremskritt i forståelsen og behandlingen av leddgikt . Disse er de mest anerkendte krykker i den medicinske verden og den mest almindelige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg