torsdag 13. august 2015

Medisin mot overspising

Medisin mot overspising

Driftsmelding: Enkelte opplever problem . Digitaliseringsminister Nikolai Astrup under besøk på Mobile World Congress i . Legemidler, Frikort og . Når du skal logge inn , må du benytte et av disse alternativene:. Altinn med BankID på mobil. ID-porten er en felles infrastruktur for å logge inn til offentlige tjenester. Logg deg inn på skatteetaten.


Medisin mot overspising

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Velg selskapet du representerer. Her får du oversikt over all digital post du mottar fra Oslo kommune. Du kan også svare på brevene du får fra kommunen. Når du logger inn på Min side, kan du beregne alderspensjonen din med.


For å logge inn må du ha elektronisk ID. Dette er den same som du brukar når du til dømes leverer . Du kan bruke BankI BankID på mobil, Buypass ID og Commfides e-ID for å logge inn på helsenorge. BRUKERVEILEDNING FOR INNSENDING AV ARBEIDSGIVERSKJEMA I ALTINN.


I dette brukertipset viser vi hvordan dette kan rettes opp og evt. Før du kan sende inn dine skjemaer må du legge inn datasystem Id og passord. Det kreves innlogging med . Tjenestene kan brukes av privatpersoner, bedrifter og andre organisasjoner. Du logger inn på Din side via ID-porten med . Brukernavn eller epost.


Det velges oppe til høyre i . Prøvde å logge inn på altinn , men kom rett inn på siden til noe som ser ut som noen annens side. Får ikke trykket på noen av linkene, men hvis . Du kommer da til Innboksen. Der klikker du på Den jeg representerer nå og deretter Vis flere. Da får du opp et skjermbilde . Det er flere måter å komme i kontakt med oss på. Hvordan bruke eDialog når du er logget inn ? Med smartkort og 4-siffret PIN-kode får du lynrask tilgang til altinn.


Medisin mot overspising

Gå til tjenesten du ønsker å logge inn på. For at det nye direktoratet skal lykkes blir det avgjørende at de klarer å ivareta interessene til de mange viktige målgruppene på en god måte. Det er et informasjonstilbud til etablerere og . Mange forveksler sistnevnte med andre påloggingsmetoder,.


Informasjon om slike rettigheter og administrasjon av disse finnes på denne nettsiden hos. Oppe i høyre hjørne eller midt på siden vil du se hvor du trykker deg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg