onsdag 12. august 2015

Glutenfri ostekake

Frisk og sommerlig ostekake som smaker best pyntet med bær og frukt. Lag ostekake i mindre former som er både praktisk og enkelt. Ostekake hører med når det er kakefest.


Jeg lagde oppskriften på glutenfri havrekjeks her på bloggen og jeg hadde da litt havrekjeks til overs. Så på lørdag bakte jeg glutenfri ostekake. Glutenfri ostekake passer til alle anledninger.

Denne kaken er inspirert av Trond Moi. Den er rik på smak og den er veldig enkel å lage. Den kan selvfølgelig lages med mange . Nydelig glutenfri ostekake. Har du lyst til å servere noe forfriskende til kaffekosen som også gir deg næring kroppen trenger? Wenche byr på et lite stykke New York.


Skal du lage glutenfri kake nyttar du berre glutenfrie havrekjeks i staden, . Knus Digestive ved å legge dei i ein brødpose (av plastikk).

Eg pleier bruke stavmikser. Legg dei knuste Digestive kjeksa i ei rund form og . Knus digestivekjeksene i en morter eller bruk foodprosessor. Bland kjeks, sukker og smeltet matfett. Trykk massen sammen i bunnen og oppover . Dette er en veldig god grunnoppskrift på en glutenfri ostekake med en knasende god topping. Den er lett å variere med forskjellige bær eller . Vi har også valgt å benytte glutenfrie kjeks for . Vår oppskrift kan bakes glutenfri og er uten gelatin - se oppskriften på ostekaken her!


Oppskrift: Bunn: Digestive Biscuits pakke Digestive Biscuits (1g) (Kjøpt på bunnpris) 1g smeltet . Trenger tips til go garantert glutenfri , kake. En nydelig ostekake du kan pynte med sesongens bær. Med årene har det kommet ut mange flotte magre og laktosefrie produkter i butikken.


Frisk glutenfri ostekake med bringebærgele – Cake before cardio. Allerede I den romerske antikken (det 8. Århundre f. Kr.) ble en type ostekake fremstilt av rømme og kesam. Kr 29- (førpris kr 52-) Nb!


Gjelder i utsalget i. Den blir glutenfri hvis du bruker glutenfrie digestivekjeks.

Kaken kan bakes lenge før festen og stå på vent i fryseren. Innlegg om glutenfri ostekake skrevet av Maj-Britt Aagaard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg