torsdag 27. august 2015

Dfds kundeservice

Dfds kundeservice

Følgende morgen kjører jeg leiebilen ut av Supetar med kurs mot sørvest. Vi kjører et stykke opp de vakre Biokovofjellene til en liten landsby, hvor vi skal . Det er grusomt å se at så mange flyktninger, og ikke minst barn , dør på veien til. Fathi (3) star på dekk og ser at fergen kjører ut av havna på Kos på veg til Athen. Da kan dere blant annet kjøre over til vestsiden og utforske byene Pula og Rovinj.


Dfds kundeservice

Må dere kjøre bil uten barnestol sørg for å sikre barna best mulig med. Det er bare en tynn flik av Bosnia som gjør at Kroatias del av Adriaterhavskysten deles i to. Det er imidlertid nok til at turister som ønsker å kjøre langs kysten for å komme. Doodletown: Spøkelsesbyen der hvileløse barn leker . Dette hotellet ligger noen få meter fra stranden og kun minutter å kjøre til . Enkelte fyller bilen med unger og pakning, kjører hele veien til Middelhavet. En familie på to voksne og to barn kommer seg til Nice for 10.


Nord-Italia og gjennom Sveits og Nederland. Forbudt å ha barn i forsetet. Barn under år får ikke sitte i forsete hvis du kjører i Kroatia. Nei, ikke engang om de sitter i barnesete. Vi er pers, så istedenfor å ta fly og leiebil vurderer vi å kjøre nedover.


Vi ( familie med barn ) vurderte dette før vi dro til Croatia i sommer,litt . Kroatia er et trygt land å ferdes i som turist. Men hvilken by eller øy bør du velge . Lastebiler over tonn har kjøreforbud på autobahn på lørdager og søndager i. Med bobil kan du ta mange avstikkere underveis. Men altfor ofte ser man barn som råkjører.


Ni voksne og seks barn dro av sted til Kroatia. Er det ikke uansvarlig å ta med så små barn på seiltur? Reiser du med barn , kan du bestille barnesete på våre nettsider.


Dfds kundeservice

Primosten-stranden: min kjøring. Begge leilighetene er ideelt for familier med barn. Med bil kan man kjøre helt til topps, eller man kan velge fottur fra byen Bol. Denne turen er bratt og passer best for trente personer uten barn.


Men ønsker du enda mer kan du også oppleve Kroatias lille naboland. Det finnes også en oppblåsbar lekeskulptur for barn og lekne voksne. Disse nattogene kjører innenlandske tjenester fra Zagreb til Split omvendt. Barn opp til år reiser med rabatt. Billetter til redusert pris selges oftest for barn , men også for pensjonister.


Feriehus i alle prisklasser tett på Splits beste strender. Pitve før du kommer til en tunnel med ett kjørefelt. Bestill ferien i Split her! Men blåser solgangsbrisen rett mot lan er disse strendene ikke å anbefale for små barn. Her er det lekeplass for de minste barna , en stor gresslette for ballspill eller picknick, en liten cafe, og ferskvannsdursjer.


Det er lett å komme seg hit, kun en time og ti minutters kjøring fra flyplassen. Istralandia ligger i Brtonigla, omtrent minutters kjøring fra Rovinj. Hamburg Hauptbahnhof og kjører derfra 15. Blir ofte billigere med barn , da opp til fire barn under år reiser gratis med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg