mandag 24. august 2015

Babydan tarok seng

Ingen bursdag uten kake. Lag en saftig og smakfull sjokoladekake , kremkake , marsipankake eller cupcakes. Med sommertid på klokka, kommer gjerne hyggelige kakeanledninger som perler på en snor, enten det er 17.


Dette ble kaken til bestemors 1års dag. Tenk å bli hele 1år ! Wow, det er virkelig litt av et.

Tottenham Hotspur kake til års dag ⚽ Sjokoladekake med peanøtt krem og heimelaga salt karamell. Selvlaget kake til min årsdag. Nederst sjokoladekake m oboykrem, øverst gulrotkake m ostekrem.


All pynt i marsipan. Lynet mcqueen kake Dobbel års dag Sjokoladekake med gravemaskin. Babyshowerkake kake med maritime-tema års dags kake Sjokoladekake til 100 . Ballonger, bordpynt og hengepynt med -tall.


FESTUTSTYR OG PYNT TIL - ÅRSDAG. GOLD SPARKLING CELEBRATION SERVIETTER 40.

I romjulen fylte mannen min år og det ble ikke feiret da. Er jo så mye som skjer i romjula av selskaper og slik så han feirer i . Krabbe (til Magnus år ). Fisk (til Magnus sin årsdag ). Sommerfugl (min venninnes årsdag ). I går og i dag feirer vi Annettes års dag ! Vi tok feiringen litt på. Etter middagen var det tid for presanger og kake. Vi feiret inn i de små . Selv om Julius ikke lenger får kake på bursdagen sin, skal han feires skikkelig på sin - årsdag.


Julius og familien hans bor i en stor flokk i . Denne kaka ble laget til en års dag i høst der jubilanten er det en kan kalle for en skikkelig dypdykker! Han dykker både jobb og privat, . Enklere blir det ikke! Har du en liten prinsesse hjemme som snart fyller år ? Jorunn (5), Marte (5) og Helge (6) feiret Ravnkollen barnehages - årsdag på Romsås med kaker , saft og ikke minst Klovnen Knut. Kristiansunder baker dronning Sonjas 80- årskake.


Holtungen med kaken de har laget og som serveres under Dronningens 80- årsdag. Servietter - års bursdag - Gull og Sølv.

Jeg har hatt - årsdag , og burde strengt tatt legge meg i fosterstilling og la. Kake med - årslys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg