mandag 17. august 2015

Bakt søtpotet med avokado

Har du lyst på en liten kveldsrett nå som sommerkveldene er lyse? Denne bakte søtpoteten er et nydelig valg. Med avokadokrem og litt tomatsalat blir dette en . Søtpotet med avokadokrem og sprøstekt bacon.


Du kan også bruke Snøfrisk.

Er du glad i ovnsbakt søtpotet ? Prøv den med en knallgrønn saus! Bakt søtpotet med tacokrydra kikerter. Og ikke minst – bakte søtpoteter ! Eller du kan gjøre som meg i dag – og fylle den med avokado , . De krydrede kikertene passer veldig godt til sødmen fra søtpotetene,.


Server de bakte søtpotetene toppet med krydderstekte kikerter, dressing, hakket persille, . Jeg har delt oppskriften på bakt søtpotet før, men denne varianten er helt.

Med både søtpoteter og kikerter i ovnen har du god tid til å lage dressing og gjøre. Brownie med søtpotet, avokado og dadler. BAKT SØTPOTET FYLT MED SPICY BØNNER OG AVOKADOKREM.


Kjøp Spicy kyllingsalat med søtpotet og enkel . Denne Pinnen ble oppdaget av Miriam Abildsnes. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Salat med grønnkål, søtpotet og avokado. Vanlige bakte poteter kjenner alle til, men søtpoteter kan også bakes og smaker ekstra godt fylt med vårløk og mais og toppet med deilig rømme.


Plasser søtpotetene på et stekebrett, pensle på ss olivenolje og ½ ts salt. Tortellini med ost, brokkoli og avokado. Jeg elsker søtpotet og jeg elsker avokado , og sammen er disse to en veldig. Kutt opp søtpoteten til pomefrites, før du har dette over i en bolle og tar. Her om dagen hadde jeg bakt søtpotet til middag for aller første gang.


Del poteta i to, bland saman krydder og kikerter og sleng i omnen. Bakte søtpoteter er etter min mening den beste måten å tilberede søtpoteter på, og sammen med avokadokrem og pico de gallo, kan de være . Denne næringsrike retten er vegetarisk og passer like godt å servere som siderett som til et eget måltid.

Beregnet søtpotet pr person som . Svin, ris og søtpotet. En fantastisk liten smårett med røkelaks, søtpotet og fetakrem. Passer som lunsj, forrett eller som tapas. Sødmen fra søtpoteten passer utmerket med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg