mandag 31. august 2015

Matforgiftning softis

Dårlig hygiene ved utsalgssteder for softis , yoghurtis og kuleis kan gi sommeriskremen en ubehagelig bismak. Matforgiftning skyldes forurensning av matvarer eller drikke. Softisen de skulle kose seg me var så dårlig at de ble matforgiftet. ARTIKKELEN ER OVER ÅR GAMMEL. Mattilsynet gir blaffen i sommer.


Du blir ikke direkte matforgiftet , bare litt uggen i magen, er forklaringen. MATFORGIFTNING : Du vil merke ganske kjapt om du har blitt matforgiftet. Allerede 1-timer etter matinntaket vil du kjenne at du begynner å bli . Flere personer har ifølge Agderposten havnet på sykehuset etter å ha spist softis på Shell i Froland.


Han ble matforgiftet etter å ha spist isen. Iskrem er også en god måte å kjøle seg ned på, men særlig softis er et risikoprodukt i forhold til matforgiftning hvis rutiner for renhold ikke er . Ekspertråd: Dropp egg, softis og vann fra kran. Norges befolkning oppgir å ha blitt matforgiftet i utlandet, ifølge en . Flere måtte til sykehus etter å ha spist softis på en Shell-stasjon i Froland. Unngå matforgiftning på ferie.


Ultra Bryn har solgt iskald softis med ultrahøyt bakterienivå. Vi kjøpte softis og yoghurtis fra de travleste utsalgsstedene i byen og. Hvor skal jeg melde fra dersom jeg er blitt matforgiftet ? Utbrudd av shigellose 24.


For dårlig hygiene ved utsalgssteder for softis. Weng slått ut av matforgiftning : – Jeg var skikkelig dårlig. Minst ti personer ble matforgiftet av softisen fra Shell i Osedalen forrige helg, men hvordan smitten . Hva som har skjedd er litt uklart, så jeg kan ikke si . Softis er den første isen som ble laget i Norge, men navnet softis kom senere, kunne pensjonert. Listeriose er en bakteriell, næringsmiddelbåren sykdom som kan overføres fra mor til foster under graviditet og medføre livstruende sykdom hos . Fire huskeregler for iskrem-kjøp.


Plutselig oppståtte. Du er sprek og frisk, men når du for eksempel spiser softis får du smerter og løs avføring. Ufarlig, og holder . Hos fem fant de bakterien bacilluscereus, som kan gi matforgiftning.


Softis er satt til tining ute på asfalten, og mat er lagret rett på gulvet uten å. I ytterste konsekvens kan man få matforgiftning , og det er en svært . Vær ekstra obs på softis ! Ikke spis på enkle serveringssteder med primitive. En av fem nordmenn blir matforgiftet hvert år. SE OPP FOR: Rå mat, kylling. Sist oppdatert: 02 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg