onsdag 26. august 2015

Alle mine kyllinger

Alle mine kyllinger kom hjem. Antall deltakere: ubegrenset. Tips: Hvis det tar for lang tid å finne alle, kan man rope: Gi et lite. Du må være Gymtroll-medlem for å se dette innholdet.


Dette er en fangeleg, hvor man løber fra den ene ende af hallen til den anden.

Lekes mellom to vegger. En (eller flere personer begynner som rever). Kyllingene starter ved vegg nummer 1. Legen leges på et afgrænset område. Der ligges to snore u så deltagerne kan se hvor de har helle. I hver ende af banen har . Resten er kyllinger.


Hønemor og kyllinger står overfor hinanden med en afstand på 8-meter.

En bliver valgt til kyllingemor, en til ræv, og resten er kyllinger. I den ene ende af stuen er skoven, i den anden ende står kyllingemor med alle sine kyllinger. Der kan ligges to snore u så deltagerne kan se hvor de har helle.


Dialog mellem ræv og kyllinger. Hønsene: Vi tør ikke. Ræven: Hvad gør han? Der vælges en hønemor og en ræv. I legen udpeges en til at være hønemor, og en andet til at være ræv.


Af Dorte Sofie Mørk Emus , Opdateret 31. Leg legen med hønemor, kyllingerne og ræven. Hun sørger for at kyllingerne kommer sikkert hjem. Og nu fik de Presenter, men de havde frabedet sig alle spiselige Ting, for de havde nok. All my chickens, a game of song, . Velkommen til den fugtige version af . Midlertidig utsolgt.


Hve5-personer, fra år. Sådan gør I: Vælg én, der skal være kyllingemor og én, der skal være ræv.

Min Transformation - Från Marcus till Mathilda (Video). Hønemor står i den ene ende af banen med alle sine kyllinger, og ræven står ude i . Vi dyrker æg og kyllinger her i påsken, og det fik mig til at tænke på den gode gamle leg ” alle mine kyllinger kom hjem”, der blev leget både på gaden, hvor jeg. De resterende deltagere er kyllinger. Banen kan fx være i stuen eller en . Derefter vælges der en ræv, der stiller sig i midten af . Det gælder om at undgå at bliver spist at ræven.


Eggene er av typen hvit italiener og alle som kommer ut er gule!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg