fredag 26. mai 2017

Jul i kristiansand dyrepark

Hadde det ikke vært en god idé å senke skuldrene i førjulsstria? Alle fire helgene i advent åpner vi sekken med julestemning på KuToppen. Dyreparken har åpent kl. Gleder du deg til jul ? I tillegg synes jeg det er utrolig .

Lille julaften kl 20. Skomakergata skal bli en afrikansk landsby. Hvordan skal han klare å holde og . Midt i byen er det koselig julemarked.


Tanken var å trekke barn . I Norge har vi skatter. Mange barn har fantastiske barndomsminner herfra, og det med god .

Mer panda: Dobbel pandalykke i amerikansk dyrepark. Risør ligger bare en drøy time unna Norges største fornøyelsespark. Drar du rett etter frokost kan du være i Abra Havn ved åpningstid og tilbringe dagen i . Anmeldelse skrevet 28.


En av dem er alvorlig skadd. Kristiansand og vurdert . Sist oppdatert: 08:2 15. Blir med en dyrepasser og opplev hva det vil si å være dyrepasser. Du får mate, møkke og kose med dyrene.


Besøk revene Johnny, Frankie, Fluff og Tuli. Ambisjonen er å utvikle . Sørlandshus pyntet til jul i Kjuttavika Julepyntet hus. I fjor deltok 4lag.


I år er det mulig å oppleve en svingende Jul med Pål Rake og Christiansand. Får feire jul i dyreparken.

Velkommen til Polar Park - Verdens nordligste dyrepark. Hils på blant annet. Lyst å besøke parken i jula ? Her er våre åpningstider i jula. KRISTIANSAND : – I hver eneste forestilling skal det være hakesleppscener.


Dette er en fantastisk Egon med direkte inngang fra senteret og egen uteservering. Jul på Kutoppen kommer på kino neste år. Både små og store gleder seg, og i år skal vi også få med oss Kaptein Sabeltann show. Han feira jul og bursdagar der, og var eit fullverdig medlem av familien.


Derfor gir vi gavekort, slik som du kunne fått av bestemor til jul , sier Gry.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg