onsdag 10. mai 2017

Hvordan strikke mønster med 3 farger

Om du strikker med flere farger samtidig, er det en del ting å huske på. Det er viktig å gi nokplass til tråden på baksiden av. Et biprodukt av å strikke med dominant farge er at arbeidet ditt ofte blir.


Når du strikker etter mønster , er det en ting som er viktig å huske: Lager. Dersom du hopper over mer enn tre masker, bør du hekte med deg . Om jeg strikker mønster blir det helt håpløst.

Har brukt mest magic loop til nå,. Hvordan holder du med -farger da? Jeg har alle på samme . Ved mønsterstrikk hender det at mange masker av samme farge kommer etter. Strikke mønster med tråder på venstre pekefinger.


Oppskriftene står først på engelsk. Denne videoen viser hvordan du kan strikke mønsterstrikk med tre tråder. Den viser også hvordan du.

I denne DROPS video viser vi hvordan vi strikker med nøster slik at man slipper lange trådsprang på. Altså mønster med flere farger. Ved tre tråder lar jeg gjerne den tredje henge løst. Hvis man strikker høyrehendt er det som regel den fargen man har nærmest. Variant : hvit Fog rød F- hvit som dominerende farge.


Et diagram er en tegnet fremstilling av mønsteret du skal strikke. Hvilken farge skal de liksom ha? Dette er en forkortelse for at du skal øke masker i ved å øke maske høyre, strikke rett, og øke maske venstre. Du vil også få mer trening på å strikke med to farger samtidig der du lar trådene følge med.


Har du noen gang fått irriterende feil i strikkeplagget ditt selv om du har strikket riktig? Når man strikker mønster med to farger , vil den ene tråden være dominant. Byjubileet Fredrikstad 4år og Strikkefestivalen i Fredrikstad.


For å unngå og klippe tråden når det strikkes striper fram og tilbake. Lær å strikke her, hvor du får en guide til materialer og videoer som hjelp til 9. I Trøgstad Bygdekvinnelag er strikkeglade Anne Grete Krogstad medlem. Før du starter må du vite hvor mange masker du skal legge opp.


Deretter er du klar for. Under ser du tre vanlige feil og hvordan du retter opp i dem.

Tegne mønster i DesignaKnit. For veiledning om hvordan du skal lage egne mønstre henvises det. To garn med ulik farge strikkes samtidig og danner mønster. Strikking av dobbeltstrikk med mønster , og en forklaring på hvordan dette gjøres. Legg opp med dobbelt garn og en tråd i hver farge.


ANNY BLATT har Muguet i masse forskjellige farger , det glitrer skikkelig. Mange forskjellige typer garn, strikkepinner og strikketeknikker kan brukes for. Nålebinding utføres med en pinne eller nål som ser ut som en stor stoppenål, gjerne av bein eller tre.


Et problem-område for tradisjonell mønsterstrikk i flere farger , var at de. Det er lengden på wiren som avgjør hvor stor tube du kan strikke. Hvor mye strikkekunnskap må man ha for å få det til?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg