onsdag 24. mai 2017

Gulvmaling til spisebord

Et gammelt bord kan fort bli som nytt! Godt forarbei god maling og rett verktøy er nøkkelen til å lykkes med å male møbler. Malte bordplater med hakk og riper kan reddes.


Mohair-rullen kan romme mye maling. Det gjør at du kan legge på et ganske tykt lag, uten at det renner ut. Problem:Jeg skal male et spisebord. Med maling kan det meste fikses og brukes på nytt igjen. Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe.


Første strøk med maling. Hun har brukt trestjerners gulvmaling. Her ser du hvordan du gir nytt liv til gamle møbler og gjenstander med litt maling : . Ved maling av møbler er grunnarbeidet like viktig som selve malingen.


Hvordan fornye spisebordet. Trinn 1: I utgangspunktet er det et helt vanlig svart bord som nå skal grunnes,. La grunningen tørke før du maler bordet med vanlig maling. Jeg tenkte at til uka som kommer så skal jeg male spisebordet vårt. Oljemaling, vannoljemaling eller gulvmaling ) Pass på riktig glans, . Har hørt at noe av det lureste man kan bruke på bord , er gulvmaling ! Skal snart få fjerna maling på mitt og pusset ne og malt med det!


Malingsfjerner Bord Skraping En sparkel er blant verktøyene som er egnet til skrapejobben. Etter å ha fått virke i ca. Det uttrekkbare bordet er malt i farge Nøytral Hvit. Spisebord og benker malt i grønn. Grunnet med Nordsjö Heftgrunn . Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.


I vidoen her ser du maling av en stol. Hvis du skal male en spisestue med bord , stoler og en skjenk holder. Glansgrad på maling er med jevne mellomrom gjenstand for diskusjon. Av alle DIY prosjekter vi nordmenn foretar oss, er maling den mest populære.


Gulvmaling kan nemlig være ypperlig som maling på spisebordet. Det er utrolig hva et par strøk med maling kan gjøre med brukte møbler. Og det er så enkelt at alle kan gjøre det.


Se så lekkert det ble etter at vi malte det med grå gulvmaling ! I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje. Den er ideel til projekter hvor . Taklampe, puter og stoler fra Tine K Home, spisebord og gulvteppe fra. Personlig så mener jeg at helt matt maling er det som er penest og. Bør jeg velge en lys eller en mørk farge i stuen?


Hva er egentlig glansgrad? Og hvilken type maling passer til de forskjellige rommene? Vi ba malingsekspert . Også slidte møbler kan få et løft med ny maling. Omhyggeligt forarbejde, en god træværksmaling og den.


Renoverede genbrugsmøbler signalerer kvalitet, grundighe hensyn til miljøet og personligt særpræg. Mange af de ældre møbler, der kasseres i dag .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg