fredag 19. mai 2017

Ammeplaster

Som far til en jente på snart år har jeg prøvd en del spill og apper for mobil og nettbrett, og her kommer mine anbefalinger for alderen 1-år. Slik blir det gøy å lære engelsk! Daglig leder i barnevakten. -kanal anbefaler apper , bøker, nettspill, musikk og . Filtrera listan på betyg och plattform för att . Et barn på halvannet år trenger ikke en app på mobilen for å bli. Noen apper er kun for å more seg, andre kan barna også lære mye av.


I appen kan barn leke seg til økt mot og lengre tålmodighet, og øve på å tenke grønne tanker når. Først da kan du som forelder bestemme hvilke apper dine barn skal få lov til å. Movie Star PlanetSpillet retter seg mot barn mellom -år. Velkommen til App for små barn – Et morsomt og lærerikt spill for barn i alderen 0-år ! Det finnes 1forskjellige ord og lyder å lære.


Når du klikker på et dyr, . Utvalget apper for barn 2-år er stort. En norskprodusert app med formål å lære barna det norske alfabetet. For barn 3- år Pris: Gratis. Små apper har samlet opp gratis barnevennlige apper til smarttelefoner og.


APPER FOR BARN : Vi har samlet sammen apper for læring, kreativitet, lek og. Til toåringen kan du velge og vrake. Norske apper for barn kan være vanskelig å finne. Testpersonen er vår år gamle (litt for) erfarne ipadbruker.


Med de beste leseappene kan barna lære å lese korte ord på et par uker. Dette innlegget ble skrevet. Den blir kanskje i enkleste laget for barn over 5-år. Artikkelen er over år gammel. Appene er utviklet i samarbeid med barnehagebarn og skal, i tillegg til å være enkle å. Animasjonsserien, som handler om fem år gamle Elfrid som utforsker verden, går på NRK Super.


Yubo er aldersmerket til år , men henvender seg til yngre brukere. Appen markedsfører seg som en livsstilsapp for barn og ungdommer, der . Tilgangen øker med alderen, og i aldersgruppen. Gi barnet lommepenger på en enkel måte. Barnet får en lommepenger- app og et kort, du kan styre forbruket i mobilbanken. NRK Super-App, en app for barn år og yngre, spør om brukernes seksuelle legning.


Det er totalt uakseptabelt. Vi må ha en debatt om . En spanskutviklet app designet for barn fra 6- år. Start med å velge ett og ett instrument med symboler, og flytt lydbiter (samples) inn på hvert . Hjernen jobber mye når barnet skal lære å lese. Spillet er tilpasset barn mellom 5- år , og samsvarer med læringsplanen for første trinn i . Ska ni flyga eller åka bil. Appen Bolibompa passar små barn upp till år.


Forfatter: Thomas Braut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg