fredag 26. mai 2017

Åpen barnehage fetsund

Hell den godt blandede røren i en godt smurt stor langpanne. Myk og saftig sjokoladekake som smelter i munnen. Du trenger egg 3g hvitt sukker 1g brunt sukker 5g hvetemel g kakaopulver 4 . Langpannekaker er kjekt å lage, man får mye kake. Passer like godt i både barne og voksenbursdag, bare ha på strøssel eller annen pynt som . Saftig sjokoladekake i langpanne.


En saftig sjokoladekake i langpanne passer til alle begivenheter enten det er bursdagsfest eller dugnad på programmet. Sjokoladekake i langpanne er perfekt til alle anledninger. Denne sjokoladekaken er ekstremt saftig fordi den inneholder en hemmelig . En sjokoladekake skal være saftig , myk og smake deilig av sjokolade. Denne herlige sjokoladekaken i langpanne er både fantastisk god og rask å lage. Du vil kanskje stusse over at det skal være majones i kaken, . Ja, det er nesten slik at kaken blir mer saftig på dag 2 . Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake.


Sett stekeovnen på 200°C. Til denne kaken trenger du en stor, smurt langpanne ca. Her har du oppskrift på enkel sjokoladekake som passer perfekt når du skal servere kake til mange. Populær hos både voksne og barn.


Holdt seg saftig i 2-dager. Som nevnt, denne ble godt. Eller denne som bare heter sjokoladekake i langpanne. Den ultimate sjokoladekaken i langpanne. Ingen grunn til å ty til posekaker når denne kan lages så lett.


Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne , som er en basert på en . En utrolig saftig og enkel sjokoladekake. Faller garantert i smak både hos store og små. Kilde: Ellen Lendengen. Foto: Jan Soppeland. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur.


Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen . Alle trenger vi å ha noen skikkelig gode oppskrifter på langpannekaker! Og det er definitivt dette! Skikkelig saftig sjokoladekake i langpanne. Dette er min favorittoppskrift på langpanne - sjokoladekake , og oppskriften har jeg stjålet av moren min.


Kakebunn: egg dl sukker 5g smør ts bakepulver ts vaniljesukker ss bakekakao dl crème fraiche (ikke lett) dl hvetemel Smelt smøret i . Denne kaken ble mil luftig og saftig (alle gode ting er tre), og jeg tror den kommer til å bli manges favoritt. Klassisk sjokolade langpanne – bare sunnere. Nå har jeg testet denne flere ganger, med justeringer underveis for å imøtekomme smak og . Her er et enkelt triks for en ekstra saftig sjokoladekake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg