mandag 29. mai 2017

Hvordan få jentebaby på sims 4

Kan man bestemme kjønnet på babyene i The Sims ? For å få ei jente : Spis jordbær og hør på popmusikk. Men hvordan kan jeg få dem begge tilbake ? Hvis en sim er gravi kan man dra til sykehuset og skjekke om det er gutt eller jente ? Og isåfall hvordan gjør man det?

You Must Be Logged In To. Har ikke spilt sims på flere måneder og har smått begynt å spille litt igjen nå, men. Hvordan kan jeg sørge for at simmen min får en jentebaby ? Er det mulig å få jente etter tre gutter? Den store Sims -tråden! Flere resultater fra forum.


Det er en stor opplevelse for alle leger å få hjelpe nytt liv til verden.

Les om ting du kan gjøre i The Sims På jobben, eller finn ut hvordan det er å jobbe . Målet for denne utfordringen er å føde 1barn i så få generasjoner som mulig. Høre på popmusikk og spise jordbær påvirker barnet til å bli en jente. Læs guiden til graviditet og babyer i Sims , og vær sikker på at dit barn får den.


I modsætningen til Sims kan du i Sims ikke se hvordan din baby har det i . EA slapp i går en oppdatering til Sims som gjør spillet mer åpen. Du er for eksempel ikke lenger låst til å ha en gutt eller jente , men kan nå. I tillegg til å bytte kjønn kan du også velge om simmen din kan få barn eller ikke.


Får bare gutter jeg og! Prebz og Dennis lærer alt om hvordan man sjekker opp en jente i den første episoden av Sims på. Lenge siden jeg har spilt The Sims , men husker at det var en egenskap du kunne låse opp som økte sjansen for å få tvillinger og trillinger. Vannmelon = jentebaby. Broren min har prøvd å føde ei jente ganske lenge nå, men han får bare gutter.


Så, hvordan føder man jenter? Endelig har sannhetens time kommet… Blir det en gutt eller en jente ? Svaret finner du i 3.

Trykk på den andre og velg Prøv å lag baby. Eller Prøv å få barn i The Sims 3) . Kjerringrådene for hvordan få jentebaby er mange. Selv om sjokolade og misjonærstilling ved fullmåne hevdes å gi jentebaby , så er dette lite . Mangler: sims ‎ topreltros. Jente Baby 0-år - Best.


Deilig myk heldress i 1 merinoull fra Smallstuff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg